Laserbehandling for allergi

September 2

Allergier plager millioner af amerikanere på daglig basis. Patienter bruge naturlige, homøopatiske og medicinske midler til behandling; dog millioner stadig klager over allergi. En ny og spændende terapi for allergikere ligger på styrken i en laser. Med fordelene ved moderne teknologi i forhold til det medicinske område, er allergikere udforske muligheden for laserbehandling for deres allergier.

Varsel

Laserbehandling understøttes ikke af alle læger i USA; men det er FDA godkendt til behandling af allergi spørgsmål. Laser allergi nødhjælp betragtes som ikke-traditionelle medicin, og ikke alle forsikringsselskaber vil dække udgifterne til proceduren. På trods af sin ikke-traditionelle status, folk fortsætter med at udforske behandlingsmuligheder af lasere.

Procedure Detaljer

Det første skridt i laserbehandling af allergi tester for årsagen til din allergi. En særlig frekvens test viser 500 kendte allergener og tester din krops reaktion på dem. Hyppigheden Testen udføres ved at anbringe en elektrisk klip på en patients finger. En maskine sender 10.000 forskellige bio-frekvens signaler i hele kroppen; disse bio-frekvenser efterligne bio-frekvenser af de 500 bestemte allergener. En negativ reaktion på en bestemt bio-frekvens repræsenterer et allergen. Når allergener bliver opdaget, begynder laserbehandling.

En kold laser (en laser med minimal energi, forhindrer varmen forbundet med andre lasere) anvendes op og ned ad ryggen. Denne proces er også ofte brugt i koordination med akupunktur. Den akupunktur menes at fremskynde processen med allergi relief; men der er nogen fast videnskabelig forskning, der underbygger akupunktur rolle i allergibehandling med en laser.

Forskning og udtalelse

Forskning om effektiviteten af ​​laser behandling er stadig minimal, da mange undersøgelser ikke er blevet offentliggjort. Men der er en lovende undersøgelse til behandling af allergi. En undersøgelse fra Institut for Hals-og ørelæge i Shanghai, Kina, testet 40 patienter med allergi rhinitis. Allergi rhinitis består af rødme i næsen, hævelser i sinus hulrum, øget slim produktion og løbende næse. Denne reaktion sker gøre for at allergiske reaktioner på støv, pollen eller skæl. Undersøgelsen viste, at ud af 40 patienter behandlet, 92,5% sagde symptomer forbedret eller forsvandt. Efter et år, 87,5% fortsatte med at opleve symptomlindring eller forsvinden.

En historie der drives af en ABC News affiliate fokuseret på behandling af allergi via laser. Dr. Rajiv Pandit fra Hals-og ørelæge afdelingen fra Methodist Medical Dallas center hævder, at 70% af hans patienter, der modtager allergibehandling via laser erfaring et fald i symptomer, samt forbedret søvn og øget årvågenhed.

Digestive allergier

En allergisk reaktion er kroppens forkerte svar på en bestemt enhed. Udover nasal ubehag, hals lukning, nældefeber og udslæt, kan symptomer såsom kvalme eller mavepine også være en allergisk reaktion. Laserbehandling hævdes at stoppe allergiske, kosten reaktioner på fødevarer. Fordøjelsesbesvær, sure opstød, og andre lidelser, der er forårsaget af kroppens reaktion på fødevarer menes at blive helbredt ved laserbehandling. Hvis du har lyst laser behandling er den rette for dig, diskutere det med din læge. Hvis han eller hun ikke udføre proceduren, kan han eller hun være i stand til at anbefale en professionel, der gør.


relaterede artikler