Sådan Cope med depression Før en menstruationscyklus

October 19

Det er vigtigt at skelne de behandlingsmuligheder for kvinder, der har en klinisk diagnose af depression og opleve forøgede symptomer før menstruation, og dem der ikke gør. Kun kvinder med klinisk depression kan bruge receptpligtig medicin og copings dræber at håndtere symptomer, mens kvinder uden klinisk depression udelukkende stole på coping færdigheder. Dog bør begge grupper søge læge, hvis de episoder forværres over tid, da de kan være en indikator for en udiagnosticeret psykologisk eller medicinsk tilstand.

Instruktioner

Sådan Cope med depression Før en menstruationscyklus

1 Brug kalenderen i den daglige planner at kortlægge hele menstruationscyklus og følelser forbundet med hver fase. Start med den første dag i menstruation, og bruge enkle vendinger til at beskrive følelser hver dag, indtil den første dag af følgende menstruation.

2 Udskriv menses diagram og sammenligne følelser med faser af menstruationscyklus. Bemærk varigheden og faser, hvor symptomerne er til stede. Gentag denne proces for 3 måneder at få et samlet perspektiv på menstruationscyklus. Brug disse oplysninger, når de gennemfører mestringsstrategier.

3 Køb receptpligtig medicin (hvis relevant og bruge som anvist), B-kompleks vitaminer (B-6, B-12), calcium, frugt og grøntsager og vand. Reducer brugen af ​​alkohol, raffinerede sukker, koffein og chokolade, og supplere med flere frugter grøntsager og vand starter 2-3 dage før symptomerne begynder og gennem varigheden af ​​menstruation.

4 Kast dig ud i motion på gym i mindst 30 minutter 3-4 gange om ugen. Søg læge konsultation, når du skifter øvelse rutiner, især hvis der er nogen yderligere medicinske tilstande.

5 Find en terapeut, der gør kognitiv adfærdsterapi. Søge behandling for at finde måder at håndtere de psykologiske symptomer, der ofte kommer med depression, såsom såsom negativ tænkning, og håbløshed.

6 Øg engagement med social støtte, såsom venner og hjælpere / ægtefæller til at forebygge isolation. Deltag dem for aktiviteter, der kræver minimal kognitive, følelsesmæssige eller fysisk indsats for at øge glæde og reducere stress.

TIPS

  • Hvis mestringsstrategier og kostændringer er effektive, kan i håndkøb medicin og / eller urte-behandlinger føjes til regime. Kontakt en læge for yderligere anbefalinger og for at forhindre eventuelle bivirkninger.
  • Hvis symptomerne stige hurtigt på noget tidspunkt kontakt omgående læge.
  • Undgå alle rekreative stoffer, især når man tager receptpligtig medicin for depression.

relaterede artikler