Hvad er fordelene ved Sleep for børn?

December 21
Hvad er fordelene ved Sleep for børn?

Nutidens børn sove en time mindre hver nat end børn på 30 år siden. Det betyder ikke bare resultere i grumpy børn; børn, der ikke får tilstrækkelig hvile lide en bred vifte af problemer. Men det behøver ikke at være sådan. Du kan tage skridt til at sikre dine små får resten, de behøver.

Færre problemer Behavior

Børn og voksne kan både lide adfærdsmæssige problemer, når de ikke får nok hvile, men disse problemer kan manifestere sig på forskellige måder. The Kid 's Health hjemmeside rapporterer, at mens søvnløse voksne oplever en mangel på energi, kan små børn blive hyperaktive, let ophidset, eller vise andre spørgsmål, som du måske ikke umiddelbart genkender som følge af mangel på søvn. Børne Health gør dog advare dig til at se dit barn og lære selv, hvor meget hvile han har brug for, så få børn passer den "anbefalede søvn" diagrammer nøjagtigt.

Bedre Skole ydeevne

Børn, der får tilstrækkelig hvile gøre bedre i skolen, ifølge en undersøgelse citeret i New York Magazine. Dr. Kyla Wahlström fra University of Minnesota adspurgte mere end 7.000 børn og forældre at kende deres søvn vaner. Hun fandt, at en studerende fik i gennemsnit 30 minutter mere søvn per nat, end studerende, der jævnligt scorede D's. Artiklen citerer Paul Suratt fra University of Virginia for at sige, at han tror søvnproblemer kan påvirke et barns IQ så negativt som bly eksponering.

Reduceret risiko for fedme

Børn, der får nok søvn er i lavere risiko for fedme blandt børn, ifølge forskere på University of Texas i Houston. Undersøgelser udført af universitetet stat at børn, der sov en enkelt time mindre, end de havde brug for øget deres risiko for fedme med 80 procent. Dette skyldes, at de hormoner, der styrer sult er direkte relateret til at sove kvalitet; med for lidt hvile, dit barns appetit automatisk tænder og forbliver tændt.

Tips om at hjælpe dit barn Sleep

Du behøver ikke at lade dit barn opleve de negative konsekvenser af søvnmangel; der er ting du kan gøre for at sikre, at hun får nok lukke øjne. The Mayo Clinic hjemmeside anbefaler og gennemført et regelmæssig sengetid, selv i weekenden. Det tyder også på, at forældre opretter en konsistent, forudsigelig sengetid rutine herunder mindst 30 minutter af en "vind" aktivitet, såsom historie-tid for yngre børn, eller et varmt, afslappende bad for teenagere. Brug mørklægningsgardiner og holde resten af ​​huset stille kan også hjælpe dit barn roligt ned og sove restfully.


relaterede artikler