Hvordan at rejse penge til American Diabetes Walk

May 11

Hvordan at rejse penge til American Diabetes Walk


Mange mennesker fundraiser penge til en række ikke-profit organisationer rettet mod kæmper en sygdom som diabetes eller kræft. Her er nye og opfindsomme måder at rejse penge til den årlige American Diabetes Walk.

Instruktioner

1 Tilmeld dig American Diabetes Walk via hjemmesiden eller via en lokal kapitel. Hjemmesiden indeholder alle de planlagte ture i hele landet og eksisterende walk hold. Du kan oprette dit eget hold eller deltage i en eksisterende hold i dit område.

2 Opret din personlige og / eller hold hjemmeside på diabetes hjemmeside gratis. Sæt dit personlige og team penge hæve mål samt en besked om hvorfor du er til fods på hjemmesiden. For eksempel, nogle gåtur til minde om en person, der er gået på grund af komplikationer ved diabetes, eller fordi et familiemedlem er diabetiker.

3 Send e-mails og breve til familie, venner og kolleger om dine bestræbelser på at hæve penge til Diabetes gåtur. Medtag dato, formål og gå fundraising mål. Overvej også dirigere læsere til din personlige Diabetes hjemmeside for mere information eller for at gøre en donation, men også give dem mulighed for at sende eller give dig en donation.

4 Sælg slik eller bagværk på en bage salg for at skaffe penge til diabetes gåtur. Saml bagte donationer fra bagerier eller enkeltpersoner ud over at bage nogle selv for bage salg. Desuden har sukker-fri alternativer til din salg. Annoncer på bage salg mindst en uge forud for salget bage. Har en donation jar til rådighed for dem, der gør ingen ønsker at købe en vare, men blot ønsker at donere penge.

5 Har en tombola at rejse penge til diabetes gåtur. Spørg de lokale virksomheder til at donere et fjernsyn eller en dvd-afspiller, eller købe gavekort til lokale restauranter eller indkøbscentre og sælge tombola billetter til en tombola på planlagte dato før gåtur. Brug billetter karneval eller udskrive dine egne lodder. Prisen billetterne, så du dække udgifterne til præmier og tjene penge til at donere.

6 Foretag flyers at annoncere nogen af dine fundraising indsats. Mail og e-mail flyers til potentielle donorer, og bogføre flyers på lokale købmandsforretninger og virksomheder.

7 indsamle og genanvende brugte mobiltelefoner. Mange steder online organisationer som recyclemycellphone.org hjælpe dig med at indsamle mobiltelefoner og derefter betale dig for hver telefon, du indsamler. Brug de penge, du rejser gennem mobiltelefon genbrug som donationer til Diabetes gåtur. Sæt deadlines indsamling tidligt nok, at du modtager dine penge i tide til gåtur.