Vigtigheden af ​​Football Reaction Time

April 28
Vigtigheden af ​​Football Reaction Time

I de fleste sportsgrene, skal de bedste spillere hurtigt at diagnosticere en leg og reagere beslutsomt. Men reaktionstid er især vigtigt i fodbold, fordi skuespil udvikle sig hurtigt, sidste kun kort tid og har massive atleter racing alt om området. Uanset din position på holdet, jo hurtigere du er i stand til at reagere på ethvert sæt af omstændigheder, jo bedre er dine chancer for at gøre stykket.

quarterbacks

Der er ingen position i fodbold, hvor reaktionstiden er vigtigere end quarterback. I en 2011 undersøgelse af standout kollegium quarterbacks af ESPN Sports Science, at den gennemsnitlige tid, det tog dem reagere på en infrarød lysstråle var to tredjedele af et sekund. Selvom quarterbacks kan have lidt mere tid til at aflevering i real-game situationer, de også skal reagere på modkørende pass-rushers, finde åbne modtagere og sørg for ingen defensive backs lyver på lur inden den hurtigt udløse en nøjagtig kast efter den anden.

cornerbacks

Der er en fodbold ordsprog, der hedder, at cornerbacks skal være i stand til at "spille på en ø." I modsætning til andre spillere, der spiller i midten af ​​feltet, cornerbacks ofte finde der er ingen, der kan hjælpe dem. I mellemtiden skal de opretholde skridt-for-skridt dækning af hurtige wide receivers, som har den fordel at vide hvilken retning de er på vej i. En cornerback skal også hurtigt afgøre, om spillet er en kørende eller passerer leg og reagere ved enten sprint mod linjen for at gøre en tackle, eller hurtigt backpedal og på forkant med modtageren.

linemen

Linemen er tænkt som de store knaster i et fodboldhold, genudlægning mere på rå styrke og sejhed end cat-lignende reflekser. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Linemen har den ulempe, at starte spillet i en tre-punkts holdning, bøjet i taljen med den ene hånd i snavs. Derfra skal de rulle ud deres ofte-mammut organer og eksplodere i en atletisk holdning inden et millisekund bolden bliver snappet. En defensiv lineman langsom til at reagere på snappet normalt neutraliseres, mens en kluntet offensive lineman vil få skylden for hans mand racing forbi ham og jagter ned boldholderen.

Punt Returners

Punt returners er ofte de hurtigste spillere på deres hold. Årsagen: Mens punt returner står, øjne uddannet på jordbundne bold på himlen, er det modsatte hold racing ned af banen med det ene formål at banke sit hoved. På det tidspunkt en punt returner griber bolden, er der ofte flere spillere inden for et par værfter, sprint mod ham med 40 yards værd af momentum på ryggen. Den punt returner skal holde sit øje med bolden, fange den og derefter hurtigt dart ind og ud af trafikken, mens diagnosticere sine bedste driftsforhold baner baseret på placeringen af ​​forsvarerne og hans blokkere.


relaterede artikler