Anatomi Beskrivelse af menneskelige organer

February 16

Et organ er en del af det menneskelige legeme, der består af to eller flere forskellige væv, som spiller en særlig rolle i opretholdelsen af ​​kroppens helbred og korrekt funktion. Sunde organer alle arbejder sammen står sammen og få en bedre forståelse af, hvordan hjælper dig med at opretholde en sund livsstil.

Hud

Huden er det største organ på den menneskelige krop. Består af tre lag, epidermis, dermis og subkutane lag, dens formål er at beskytte resten af ​​væv og organer i kroppen. Det giver også mulighed følesansen.

Hjerne

Hjernen er centrum for nervesystemet og tænkning sind. Dens formål er at kontrollere ubevidste processer i kroppen, såsom vejrtrækning, og at kommando din krop til at følge op på frivillige bevægelser, såsom at gå.

Hjerte

Hjertet er centrum for det kardiovaskulære system. Det pumper iltet blod i hele kroppen på et reguleret og konstant basis. Den består af fire hule kamre, gennem hvilke blodet strømmer til og fra de egnede steder af kroppen.

Lunger

Som centrum i åndedrætsorganerne, lungerne filtrere kuldioxid fra blodet og erstatte det med ilt. Mennesker ånde i en ud omkring 15 gange i minuttet for at tilvejebringe den korrekte mængde ilt til blodet for en sund funktion legeme.

nyrer

Funktionen af ​​nyrerne er ikke glamourøse. De gør urin ud af affaldet i kroppen, hvilket er nøglen til at opretholde en konsistent sammensætning elementer i blodet.


relaterede artikler