Sådan Gør dig selv gå i Labor med Baby

September 12
Sådan Gør dig selv gå i Labor med Baby

Som du tæt på slutningen af ​​din graviditet, eller hvis dit barn er allerede forbi hans forfaldsdagen, kan du begynde at forsøge at tænke på måder at fremkalde din arbejdskraft. Det er muligt at få din egen arbejdskraft i gang, men det er klogt at følge et par retningslinjer. For det første skal du være langt nok sammen i din graviditet og din krop skal være fysisk klar til at levere, eller intet vil arbejde, ifølge Dr. Spock hjemmeside. For det andet, hvis du er på eller uden for 40-ugers punkt, diskutere dine planer med din læge, før du fortsætter.

Trin 1

Gå op og ned i gange i dit hus, eller ned din gade, hvis du er i stand. Sway dine hofter som du gå til hjælpe med at få bugt på plads. Oprejst så længe som muligt for at tillade tyngdekraften at bringe barnet ned.

trin 2

Har sex for at få arbejdskraft i gang. Du vil sandsynligvis ikke har lyst til det overhovedet, men sæd indeholder et stof kaldet prostaglandiner, som kan hjælpe med at få dine veer i gang.

trin 3

Gnid din areola i en cirkulær bevægelse for at frigive oxytocin, en naturlig form for pitocin, som kan forårsage sammentrækninger, i henhold til fødslen Naturligvis hjemmeside. Stop gnide brystvorten, når veerne starter. Nippel stimulation kan medføre lange, intense sammentrækninger og er ikke altid anbefalet af læger.

trin 4

Drik nogle ricinusolie. Fortynd 1 til 4 ounces ricinusolie med omkring 6 ounces saft til at hjælpe maskere smagen og fedtet tekstur. Intestinal bevægelse og kramper forårsaget af olie kan hjælpe med at stimulere arbejdskraft sammentrækninger.