kravebenet Strækker

May 8

Den kravebenet, også kaldet kraveben, indeholder et par fine samlinger, hvor du skuldre, nakke, øvre ryg og bryst forbindelse til hinanden. Da dine muskler og bindevæv omkring din kravebenet kan få stiv og følsomme konstant siddende eller stående, strække væv og musklerne omkring dem kan forebygge muskel- og ledsmerter. Spørg din læge, før du laver nogen nye strækninger.

Lateral Neck Bend

Stå med armene ud til siden og håndfladerne opad. Bøj hovedet til højre med næsen peger fremad. Medbring din venstre arm lidt tilbage for at øge strækket. Hold strækket i fem til seks dybe indåndinger på begge sider af halsen. Udfør en ekstra stræk på den side, der føles stivere. Må ikke trække dine skuldre.

stargazing

Stå i samme position som den foregående øvelse. Bøj hovedet bagover, så din næse peger op. Hold denne stilling i fem til seks dybe vejrtrækninger. Så vippe hovedet til højre, så højre øre er i nærheden af ​​din højre skulder. Holde kigge op, som du strække venstre og forsiden af ​​din hals og din venstre kravebenet region. Hold denne stilling i fem til seks dybe vejrtrækninger. Gentag strækning på den anden side.

Ball Chest Stretch

Sidde på toppen af ​​en stabilitet bold, og langsomt lægge ryggen og hovedet på toppen af ​​det. Sæt dine arme ud til siden med håndfladerne opad. Lad tyngdekraften trække armene ned og ligge i denne stilling i fem til seks dybe vejrtrækninger. Gentag denne øvelse tre til fire gange.

Liggende Neck Rotation

Lig på gulvet på ryggen med armene ud til siderne og håndfladerne opad. Sæt dine fødder på gulvet om hip-bredde fra hinanden. Drej hovedet til venstre og holde strækket i tre dybe indåndinger. Drej hovedet til højre og gentag stretch. Udfør otte til 10 strækninger på hver side.


relaterede artikler