Ultraviolet Lysbehandling

November 26

Ultraviolet Lysbehandling


Ultraviolet lysbehandling med bestemte bølgelængder af lys til behandling af forskellige hudsygdomme. De bølgelængder af lys allerede forekomme naturligt som en komponent af sollys. Lysbehandling enheder kan kun benyttes, og fås gennem recepter i USA.

Behandlinger for Hudsygdomme

Ultraviolet lysbehandling bruger bølgelængder til behandling af psoriasis, mycosis fungoides og eksem. Universitetet i Wien Medical School bemærkede, at lysbehandling smalbånd UVB stråler var effektiv til behandling af psoriasis. The Journal of American Academy of Dermatology erklærede, at lysbehandling var en terapeutisk mulighed for at behandle mycosis fungoides, en sjælden hudkræft, og UVA vist sig yderst effektiv hos patienter med svær atopisk dermatitis eller eksem.

Historie

UV lysbehandling blev anerkendt af det medicinske samfund så tidligt som 1925, da det først blev anvendt til behandling af psoriasis. Anordninger, der anvendes til at producere kunstigt UV-lys til behandling af hudsygdomme er blevet anvendt i over 85 år. I dag, vil du opdage, at de fleste større byer indeholder en lysbehandling klinik.

UV Lysbehandling Sikkerhed

Gentagen udsættelse for ultraviolet lys kan forårsage for tidlig ældning af huden og mulig hudkræft den. Men lysbehandling er stadig en af ​​de bedste behandlingsmuligheder for huden maladies forhold til stærke receptpligtig medicin og andre behandlingsmuligheder.