Hvor lang tid tager det for en allergi medicin til at arbejde?

April 4
Hvor lang tid tager det for en allergi medicin til at arbejde?

Allergi er en reaktion af immunsystemet til uskadelige stoffer. Allergier kan forårsage nasal symptomer, nældefeber, astma eller endda anafylaksi, en alvorlig form for allergi, der kan være dødelig. De fleste milde allergier kan styres med enkle, symptomatisk behandling. Den vigtigste form for behandling, er imidlertid for enkeltpersoner at undgå de forskellige fødevarer, pollen, insektbid eller andre stoffer, som de kan være allergiske. Personer med allergi bør rådføre sig med deres læge, før du begynder behandling for at sikre, at de får den bedst mulige allergi kontrol.

Antihistaminer

Antihistaminer anvendes til at behandle en række allergiske reaktioner. Histamin er et vigtigt kemisk frigives under allergiske reaktioner, og disse medikamenter arbejde mod dette kemikalie. De er effektive, for eksempel ved behandling af hud allergier og høfeber. Nyere generation antihistaminer tilbyde allergi nødhjælp, mens forårsage minimal søvnighed. Disse medikamenter typisk begynder at arbejde inden for en og to timer. Mens astma er også en allergisk tilstand, antihistaminer ikke egnede til behandling af denne lidelse.

Steroider

Steroider er også meget effektive medikamenter til behandling af allergiske reaktioner. I modsætning til antihistaminer imidlertid steroider har en mere gradvis, men langvarig, indtræden af ​​virkning. Fluticason, et steroid anvendes som en næsespray til behandling af høfeber, tager mindst otte timer at være effektiv. den fordel, steroider er imidlertid, at de reducerer de samlede symptomer på allergi i længere tid. Steroider behandle begge nasale og øjensymptomer. Disse medikamenter også mindske sværhedsgraden og hyppigheden af ​​astmaanfald.

cromolynnatrium

Cromolynnatrium er en alternativ medicin for allergi. Det bruges til sygdomme som astma, allergi-induceret pink øjet og allergiske symptomer fra næsen. Mens steroider er stærkere og mere effektiv til behandling af allergier, kan de forårsage langsigtede komplikationer såsom vægtøgning, nedsat immunitet og svækkede knogler. Læger kan ordinere cromolyn som et alternativ til et steroid. Desværre medicinen er langsom til at handle; det kan tage op til fire uger, før en bedring forekomme med denne medicin.

leukotrienantagonister

Leukotrienantagonister er lægemidler såsom montelukast og zafirlukast. Disse medikamenter blokere virkningen af ​​leukotriener, kemikalier, der frigives som en del af en allergisk reaktion. Som med cromolyn, kan disse medikamenter blive retsforfulgt som et alternativ til steroider til astma og for sæsonbetonet allergi. Den medicin indtages oralt eller som en inhalator, og ofte yde nødhjælp inden for 2 dages brug.


relaterede artikler