Aktuel behandlinger for helvedesild

November 23

Helvedesild, et andet navn for en virus kaldet herpes zoster, er en sygdom, der resulterer fra en tidligere infektion med skoldkopper virus. Helvedesild påvirker huden, der forårsager en kløende udslæt, der bryder ud i smertefulde væskefyldte blærer. Mens blærer sidst skorpe igen og helbrede på egen hånd, er der mange aktuelle behandlinger, der kan lette ubehag af helvedesild i løbet af udbruddet.

Antihistaminer

Antihistaminer anvendes typisk til behandling af allergier, på grund af deres evne til at inhibere modtagelse af histaminer i kroppen. Blokering histaminer imidlertid lindrer også kløe i helvedesild udslæt. Antihistaminer, såsom Benadryl, er en behandling af helvedesild, der er tilgængelig i cremer og geler, såvel som i sprayform, til topisk applikation.

Caladryl

Caladryl er et produkt typisk forbundet med giftig efeu. Dette skyldes den kridtagtige pink lotion evne til at undertrykke smerte og kløe. Caladryl er et aktuelt bedøvelsesmiddel, eller smertestillende. Dette produkt vil ikke kun moderat fornemmelsen af ​​kløe opleves af helvedesild syge, vil det også reducere smerten af ​​blisterne når de opstår.

komprimerer

En blanding af hvid eddike og vand er nyttigt at lindre kløe og smerter af helvedesild vabler. Kombinere ¼ kop hvid eddike med 2 Potter vand, og ved hjælp af den væske som en cool komprimere flere gange om dagen, kan forbedre helingsprocessen. Når vabler crust forbi, men de skal have lov til at forblive tørre.

Aloe Vera

Aloe vera juice er en potent helbredende middel. Aloe vera stilke kan skæres af og skåret i halve for at få adgang saften. Spredning af saft på en helvedesild udslæt vil både reducere irritation og fremskynde heling af udbruddet. Det er også muligt at købe aloe vera lotion over-the-counter.

Overvejelser

Som åbne hudlæsioner, helvedesild er modtagelige for smitte, så rene hænder er vigtige. Desuden kan viruset spredes, som skoldkopper, for alle individer, som endnu ikke erhvervet immunitet. Af disse grunde, skal hænderne vaskes grundigt før og efter anvendelse aktuelle behandlinger for helvedesild.