Fordele ved en Athletic Trainer

May 15
Fordele ved en Athletic Trainer

Athletic trænere er sundhedspersonale, der bistår sårede atleter under tilsyn af en autoriseret læge. Selvom atletisk undervisere er mest forbundet med skole atletisk afdelinger, fitnesscentre, sportsklubber og professionelle idrætsorganisationer, deres færdigheder er nyttige i andre brancher. Athletic trænere skal have god kommunikation og sociale færdigheder.

forebyggelse af personskader

En af fordelene ved atletisk undervisere er, at de giver værdifulde oplysninger om forebyggelse af personskader. Athletic trænere uddanne atleter om, hvordan man undgå at sætte sig selv i en risiko for visse skader ved hjælp af passende sikkerhed gear og gør visse teknikker mens uddannelse og konkurrerer. Athletic trænere også uddanne atleter om fordelene ved at bruge is at berolige inflammation og hævelse, og hvordan man fysisk tilstand sig til at forebygge skader.

Serverer Andre industrier

Athletic trænere ansættes typisk i sport indstillinger, men de er også ansat til at tjene tilskadekomne i andre indstillinger. For eksempel kan atletisk trænere findes arbejde i klinikker, hospitaler, militære anlæg og indstillinger offentlige sikkerhed. Athletic trænere, der arbejder i disse typer af indstillinger kan forbedre produktiviteten, øge patientresultater og tilfredshed, giver instruktion om motion recepter, udføre patient evalueringer, hjælper med at holde atleter i topform til at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​skader i løbet forestillinger, hjælpe militære rekrutter, der er blevet såret under grundlæggende militær uddannelse og fungere som bindeled mellem den offentlige sikkerhed akademi vejledere og medarbejdere om skader og sygdomme spørgsmål.

Fysisk Fitness Rådgivning

Tilbyder fysisk kondition rådgivning til atleter og trænere er en anden fordel ved en atletisk træner. De kan lære atleter, hvordan man bruger den rette form til at udføre visse øvelser, instruere atleter og trænere om fordelene ved god ernæring for at maksimere fysisk sundhed og fremme positive hold træningsresultater. Athletic trænere kan også give atleter råd om, hvordan falde på jorden korrekt for at undgå visse skader, mens du spiller sport.

Support Services

Når atleter har en skade, kan de henvende sig til trænere for ikke kun fysisk behandling, men også psykologisk opmuntring, som kan hjælpe en atlet gendanne fra en skade hurtigere. Desuden er atletisk trænere uddannet til at levere nødhjælp, ordinere kortsigtede behandlinger ved hjælp af CPR og førstehjælp, stabilisere forstuvninger med atletisk tape og splint frakturer. Athletic trænere kan også udvikle rehabiliteringsprogrammer, som arbejdsgiverne kan se som et aktiv, fordi deres viden, færdigheder og den omhu kan spare en arbejdsgiver tusindvis af dollars i eksterne udgifter til lægebehandling årligt.


relaterede artikler