Sådan Take Golden Seal

August 12

Golden sæl er en urt, der går under mange navne, herunder månen daisy, okse-eye daisy, maudlinwort og vilde Curcuma. Planten stammer i køligere klimaer, der spænder fra det sydlige Canada til den nordøstlige region i USA. Gyldne segl anvendes som en alternativ form for medicin til en lang række sygdomme og skader, herunder sår i munden, diarré, vaginale infektioner og åndedrætssygdomme. Golden sæl er ikke sikkert for alle at tage. Tal med din læge, før du begynder et regime af denne urtekosttilskud.

Instruktioner

1 Vær ærlig med din læge om eventuelle medicinske tilstande, du måtte have eller medicin, du tager, før du begynder at tage gyldne segl. Urten er ikke sikkert for folk, der er gravid, ammer, har forhøjet blodtryk, blodpropper problemer eller børn under 18 år.

2 Lær om de forskellige former for gyldne segl, der findes, og hvad de standard doser er for hver type drogetilberedningen. For eksempel, hvis du tager den pulveriserede rod form af tillægget, en daglig foreslåede dosering er 4 til 6 g. Dette er ikke at forveksle med flydende ekstrakter, som kan undlades forskelligt. Læs omhyggeligt etiketterne.

3 Tag hver gyldne segl tablet med et helt glas vand for at undgå maveproblemer og for at være sikker herb opløses fuldstændigt.

4 Brug gyldne segl creme som en lokal behandling for nedskæringer og sår to til tre gange dagligt. Gnid forsigtigt salven på skaden med en blød klud.

5 Kend de bivirkninger, der er mulige, når du tager gyldne segl og kontakte din læge, hvis der opstår symptomer. Bivirkninger omfatter kvalme og opkastning, og kan være et tegn på, at du er allergisk over ingredienserne i tillægget.


relaterede artikler