Medicinsk Coding Information

July 29

Medicinsk kodning er det system for klassificering som læger bruger til at betegne procedurer, henvisninger og recepter. Hver procedure har en unik kode, der adskiller det fra andre. Nogen uddannet i medicinsk kodning kan hurtigt afgøre testene eller medicin for hver patient.

Fungere

Medicinsk kodning holder recepter fra at blive givet til den forkerte patient og regulerer den korrekte brug af diagnostiske tests.

Fakturering

Medicinsk kodning giver også fakturering dommerfuldmægtige og forsikringsselskaber til mere effektivt at oprette fakturering erklæringer og proces betalinger.

Forskning

Medicinsk kodning gør det også muligt for forskerne at korrelere og indsamle data om forskellige procedurer og betingelser uden at krænke privatlivets fred for patienten.

Uddannelse

Der er flere programmer, der kan uddanne nogen til at fortolke medicinsk fakturering. Nogle universiteter tilbyder erhvervsuddannelser, der underviser kodning. Medicinsk kodning ville også være en del af en lægesekretær eller medicinsk assistent uddannelse. Nogle skoler tilbyder online uddannelse og certificering i medicinsk fakturering.

Karriere

Medicinske kodere er i efterspørgslen, og karriere felt forventes at vokse hurtigere end gennemsnittet.


relaterede artikler