Hvad er fordelene ved hjerteklap Procedurer?

November 20

Når blod er ude af stand til at bevæge sig gennem hjertet og strømmer til resten af ​​kroppen, som det skal, beskadigede hjerteklapper er en sandsynlig årsag. Hjerteklap procedurer arbejde på at genoprette denne evne og undgå dødelige konsekvenser.

Betydning

Valvulær hjertesygdom opstår, når en af ​​de fire hjerteklapper funktionsfejl og undlader at åbne eller lukke efter hensigten. Dette kan indledningsvis behandles med medicin, men kirurgi til reparation eller udskiftning af ventilen vil ofte være nødvendigt.

Identifikation

Hvad er fordelene ved hjerteklap procedurer? "Heart ventil problemer, der nyder godt af kirurgi omfatter medfødte ventil lidelser, utætte ventiler, der ikke lukker korrekt (regurgitation), inficerede ventiler og indsnævrede ventiler, der ikke åbner korrekt (stenose)," siger University of Chicago Medical Center.

Fordele

Fordelene ved ventil procedurer hjerte er reduktion eller eliminering af invaliderende symptomer, herunder brystsmerter, træthed, åndenød, svimmelhed og besvimelse. Defekte hjerteklapper skal repareres eller udskiftes for at undgå konsekvenser, som ofte kan være dødelig.

Overvejelser

Reparation af en beskadiget ventil er den foretrukne behandling, fordi det ikke kræver indførelse af et fremmedlegeme ind i din krop. "Kirurgen fjerner den syge del af ventilen, og rekonstruerer det ved hjælp af omkringliggende naturlige væv," ifølge University of Wisconsin School of Medicine.

Holdbarhed

Udskiftning ventiler er enten mekanisk eller biologisk. Mekaniske ventiler er holdbare, men kræver livslang aspirin terapi; biologiske udskiftninger kræver nogen langsigtet medicinering men sidste mindre end 20 år.