Sådan Lose 34 Pounds

May 29

Sådan Lose 34 Pounds


Blot at brænde flere kalorier, end du indtager, vil resultere i vægttab. Selv om dette er en nem formel, det er lettere sagt end gjort til en masse personer, der ønsker at tabe sig. Ifølge WebMD.com, eksperter foreslår, at skære 500 kalorier og øge motion kan give en omtrentlig vægttab på tre pounds per uge. Hvis du følger denne formel, vil det tage dig omkring tre måneder til at tabe 34 pounds.

Instruktioner

1 Brænd flere kalorier, end du spiser. Dette vil skabe en kalorie underskud og får dig til at tabe sig. Eksperter fra WebMD.com foreslå at skære dit kalorieindtag med 500 kalorier om dagen, forbruge ikke mindre end 1.050 kalorier. Alt under dette punkt er farligt for dit helbred.

2 udøve regelmæssigt. Fysisk aktivitet vil tage de pounds off og hjælpe dig med at nå dit mål for at miste 34 pounds. Hjerte-kar-træning kombineret med styrketræning såsom løb, gang, aerobic og vægttræning er ideelle øvelser til at tabe sig. Du bør udvise mindst tre timer om ugen, afhængigt af hvor hurtigt du ønsker at tabe sig

3 Minimer dine salte og stivelse. At gøre dette vil mindske væskeophobning i kroppen, hvilket kan resultere i så meget som en fem-pund vægttab.

4 Spis mere frisk frugt og grøntsager. Spise flere af disse fødevarer vil bidrage til at mindske din kalorie og fedt indtag samtidig give din krop med vitaminer og næringsstoffer, den behøver.

5 Forbruge mere magert kød. Magert kød har en minimal mængde fedt, hvilket betyder mindre fedt på kroppen. Kød såsom uden skind fjerkræ, fisk og 95 procent magert oksekød er ideelle til vægttab.

6 Drik masser af vand. Du er nødt til at drikke otte til ti glas vand om dagen, om du forsøger at tabe sig eller ej. Drikkevand rids kroppen af ​​usunde toksiner og giftstoffer. Det hjælper dig også til ikke forveksle bliver sultne med at være tørstig.

7 Spis mindst tre måltider om dagen og sunde, kaloriefattige snacks i mellem. Skipping måltider øger sult og kan medføre, at du spise for meget, når du endelig har et måltid. Sunde snacks såsom rå frugt og grøntsager er godt for denne.


relaterede artikler