Hvordan til at lindre kløe og irritation med naturlige helbredelsesmetoder for gær infektioner

April 6

Hvordan til at lindre kløe og irritation med naturlige helbredelsesmetoder for gær infektioner


Kvinder kan finde lindring fra vaginal kløe og irritation ved hjælp af naturlige helbredelsesmetoder for gær infektioner. Gær infektioner er forårsaget af en svamp kaldet candida. De fleste kvinder har naturligvis små mængder af denne svamp i deres vagina. Ændringer i sure niveauer kan tillade svampen at formere, som kan føre til en infektion. Naturlige helbredelsesmetoder for gær infektioner kan hjælpe kvinder bevare deres sure balance.

Instruktioner

1 Forkæl dine symptomer med probiotika. Nylige undersøgelser tyder på, at probiotika er blandt de mest effektive naturlige helbredelsesmetoder for gær infektioner. Probiotika er kendt som en god form for bakterier, og som produceres naturligt i skeden. Ifølge forskning, probiotika er effektive til at forebygge gær vokse. De fås som kosttilskud eller suppositorier.

2 Forkæl din tilstand med borsyre stikpiller. Dette er en af ​​de mest effektive naturlige helbredelsesmetoder for gær infektioner. Borsyre fungerer som et antiseptisk og ant-svampe. Undersøgelser viser, at det er mere effektivt end nogle anti-svampe medicin. Patienterne i studiet, som anvendte borsyre suppositorier indeholdende 600 mg daglig, blev helbredt for deres symptomer inden for to uger.

3 Hold dine sure niveauer afbalanceret. Syre niveauer i skeden skal bo afvejes korrekt for at forhindre gær vokse. Antibiotika, p-piller, douches og feminin hygiejne spray kan ændre sure niveauer, hvilket resulterer i en gær infektion. Visse medicinske tilstande som diabetes, graviditet, og en kompromitteret immunsystem kan også gøre en kvinde mere modtagelige for en gær infektion.

4 Forhindre en gær infektion fra re-forekommende. Gær trives i fugt. Så tag badetøj eller vådt tøj med det samme. Også, ikke bære tøj, der passer stramt, og undgå syntetisk materiale. Prøv ikke at bære strømpebukser hver dag. Bær bomuld under slid. Tør altid fra front til tilbage, efter brug af badeværelset. Dette vil forhindre overførsel af gær fra endetarmen til det vaginale område.