Hvilke urtete vanddrivende?

November 18
Hvilke urtete vanddrivende?

Fordi diuretika befri kroppen af ​​unødvendige tilbageholdte væsker, læger ofte ordinere dem til behandling af hjertesvigt, kongestiv hjerteinsufficiens, forhøjet blodtryk, ødem og nogle typer af nyre og lever diseases.You sikkert, at koffeinholdige drikkevarer fungerer som diuretika, hvilket betyder at de forårsager øget vandladning. Dette gælder for koffeinholdige te samt. Der er også noncaffeinated urtete, der forårsager den samme virkning. Rådfør dig med din læge, før drikker vanddrivende urtete, hvis du tager medicin eller har til hensigt at bruge urtete til at behandle en alvorlig sygdom.

Grøn te

I traditionelle medicinske systemer, grøn te, med dets naturligt forekommende koffeinindhold, blev anvendt som en stimulerende og diuretikum. Grøn te blade er forarbejdet til sort te og oolong. Dog kan uforarbejdede grøn te giver de største sundhedsmæssige fordele på grund af dens høje indhold af antioxidanter, som kan være effektive i forebyggelsen af ​​visse kræftformer. Du kan begrænse din grønne te indtag, hvis du drikker andre koffeinholdige drikke, fordi alt for meget koffein kan forårsage skadelige bivirkninger på kort og lang sigt. For folk uden medicinske problemer, 200 til 300 milligram koffein dagligt anses generelt uskadelige, ifølge MedlinePlus. Et 6-ounce kop grøn te kan indeholde mellem 16 og 41 milligram koffein, afhængig af mærke og stejle tid, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2008 i "Journal of Analytical Toxicology."

Mælkebøtte Leaf Tea

Mælkebøtte te har været anvendt i traditionel kinesisk og europæiske systemer for medicin til behandling af en række lidelser. Mens rødder og blomster har forskellige formål, bladene af mælkebøtte har en diuretisk effekt. I en undersøgelse offentliggjort i "Journal of alternativ og komplementær medicin" i 2009, forskerne gav frivillige mælkebøtte blad ekstrakt og målte deres urinproduktion volumen og hyppighed af vandladning. Alle 17 frivillige havde en stigning i vandladning - en 5 procent stigning i gennemsnit - inden for fem timer efter indtagelse af ekstrakten.

padderok Tea

Padderok, en nonflowering ukrudt tæt knyttet til bregne, er en urt, der har været brugt som medicin siden de tider af grækerne og romerne. Selv om der har været få undersøgelser der undersøger virkningerne af denne urt på mennesker, er padderok traditionelt været brugt som et diuretikum. Det er nogle gange anbefales til behandling af nyresten, selvom dets virkning ikke er blevet bevist. Det er også anvendes til behandling af blæresten, ødem, urinvejsinfektioner og inkontinens, hvilket er den manglende evne til at styre vandladning. Padderok te kan føre til thiaminmangel hvis de indtages regelmæssigt over en lang periode, ifølge MedlinePlus.

Brændenælde Te

Ifølge University of Maryland Medical Center, er brændenælde været brugt som en lægeurt siden middelalderen i Europa, hvor det blev brugt som et diuretikum. Brændenælde kaldes også fælles nælde og haven brændenælde, og dens videnskabelige navn er stor nælde. I en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Ethnopharmacology" i 2000, blev fundet brændenælde at befri kroppen ikke kun af overskydende vand, men også overskydende natrium. Undersøgelsen fandt, at tage mere end 24 milligram brændenælde pr kilogram legemsvægt i én time kan være giftige for kroppen, men lave doser er uskadelige.


relaterede artikler