Sådan justeres en REMstar M-serien

February 10

Obstruktiv søvnapnø er en lidelse, der opstår, når blødt væv i halsen kollaps midlertidigt under søvn, blokerer strømmen af ​​luft. Berøvet ilt, hjernen kortvarigt vækker kroppen til at genoptage vejrtrækning, hvilket resulterer i fragmenteret, lav kvalitet søvn. Alle kan udvikle søvnapnø, men det er mere almindelig hos mennesker, der er overvægtige, mere end 40 år og mænd. Ubehandlet, søvnapnø øger risikoen for forhøjet blodtryk, slagtilfælde og andre lidelser. Den Respironics REMstar M-serien er en kontinuerlig positiv luftvejs tryk (CPAP) enhed, der bruges til behandling af patienter med obstruktiv søvnapnø ved at sende luft ned i halsen gennem en maske eller nasal indsatser for at holde luftvejene i at kollapse. Du kan nemt justere en REMstar M-serien CPAP enhed, der passer til dine præferencer.

Instruktioner

1 Tryk på "Ramp" knappen på toppen af REMstar M-serien, der er markeret med en trekant, for at sænke luftstrømmen trykket midlertidigt, når enheden er tændt, og derefter gradvist øge eller rampe op, så du kan falde i søvn lettere. Dette er nyttigt for patienter, der er mindre behagelig startende med fuldt tryk indstilling, når de først går i seng.

2 Tryk på "C-Flex" for at justere mængden af trykaflastning, når du ånder ud. CPAP bruger C-Flex at fortælle, når du ånder ud og midlertidigt reducerer luftstrømmen pres, hvilket gør det lettere for dig at puste ud. Når du stopper udånding, genoptages trykket ved fuldt niveau. LCD-skærmen vil vise "C-Flex-indstilling" med en pil, der peger til en indstilling af "1", "2" eller "3" med "1" giver en lille mængde af lettelse og "3" giver maksimal lettelse. Tryk på "+" eller "-" for at ændre indstillingen. Tryk på knappen "Start / Stop" for at gemme din ændring og vende tilbage til standby-skærmen.

3 Tryk på knappen "+" for at hente menuen "Patient Setup" og derefter trykke på den højre eller venstre piletasterne, indtil du ser "Mask Alert" skærm. Tryk på "+" eller - for at indstille "Mask Alert" til "On" eller når det er indstillet til "On" enheden vil bippe og vise meddelelsen "Mask Leak", når den opdager "" "Fra". en betydelig maske lækage, advare dig eller en omsorgsperson til at justere masken til at passe mere sikkert på dit ansigt. Tryk på knappen "Start / Stop" for at gemme din ændring og vende tilbage til standby-skærmen.

4 Tryk på knappen "+" for at hente menuen "Patient Setup", og tryk derefter på højre eller venstre piletasterne, indtil du ser "Auto Off" skærm. Tryk på "+" eller "-" for at vælge "Til" eller "Fra" for at aktivere eller deaktivere "Auto Off" funktion, som gør enheden automatisk at slukke for luftstrømmen, når du fjerner masken fra dit ansigt eller næsen . rør fra din næse når "Auto Off" er aktiveret, vil displayet vise, "Auto Off funktion: Til", og når det er deaktiveret, displayet vil læse, "Auto Off funktion:. Off" Tryk på "Start / Stop "knappen for at gemme din ændring og vende tilbage til standby-skærmen.


relaterede artikler