Sådan Varm Herbal Detox Wraps

March 25

Sådan Varm Herbal Detox Wraps


Afslappende med nogle duftende stearinlys, kan blød musik og mudder gøre din hud glød. Gør dit eget detox kropsindpakninger er en billig og mere privat måde at få en populær spa-behandling i hjemmet. Kropsindpakninger kan bidrage til at tone huden, forbedre omsætning, lindre muskel- og ledsmerter og mindske cellulite. Nogle ingredienser til detox wraps kan omfatte ler, salte, urter, tang, æteriske olier eller andre ingredienser. Anvend dem varme til at støtte i at frigive giftstoffer fra kroppen.

Instruktioner

1 Forbered wrap ved at opløse havsalt i to kopper kogende vand i en kasserolle på komfuret. Tilføj olivenolie, urter og ler og bland indtil en pasta er dannet. Lad det køle nok, så du kan klare det. Det bør være varm, men ikke varmt nok til at brænde huden.

2 Alternativt kan du forberede wrap i en mikrobølgeovn ved at sætte vand og salt i en mikrobølgeovn sikker skål og varme i ca. 3 minutter. Fjern bruge grydelapper, og tilsæt olivenolie, krydderurter og havsalt. Bland indtil du danne en pasta. Lad det køle indtil du kan håndtere det uden at brænde huden.

3 Tag en hurtig, varmt brusebad, mens mudderet er køling til at åbne dine porer.

4 Slather pastaen over hele kroppen. Dæk den med strimler af ark eller tynde håndklæder og lad det sidde i en time.

5 Shower i koldt vand for at lukke din huds porer.

TIPS

  • Ved udarbejdelsen af ​​wrap, tilsættes ekstra vand, hvis pastaen er for tør. Det bør være sammenhæng i vådt mudder.
  • Drik ekstra vand før og efter din urte detox.

relaterede artikler