Sådan Bortskaf Hårprodukter

September 2

Sådan Bortskaf Hårprodukter


Når du er færdig med dine hårprodukter, det logiske valg er at smide dem væk. Som følge af farlige kemikalier i shampoo, hårspray og geler er det vigtigt at undgå at smide dem i skraldespanden med din almindelige affald. Hår produkter betragtes som farligt affald, fordi de ofte er brandfarlige og forurene papirkurven webstedets jord. For korrekt bortskaffelse af hårprodukter, er det nødvendigt at fuldføre bruge op produkterne inden smide væk eller genbrug flasken.

Instruktioner

1 Brug den resterende produkt. Når produktet flasken er tom det er sikkert at smide i skraldespanden. Hæld ikke hårprodukter ned i afløbet, da det forurener vandet og kan blokere dine rør.

2 Tag flaskerne til en lokal genbrugsstation. Genbrugsstationer i din by kan tilbyde farligt affald pick-up, eller du kan aflevere dine tomme flasker på en lokal losseplads. Seal dine tomme flasker i en plastik affaldssæk eller en taske anbefalet af din byens genbrugsstation. Besøg Earth911.com at finde et genbrugscenter i nærheden af ​​dig.

3 Giv produkterne væk. Ubrugte produkter kan blive doneret eller givet væk, som garanterer at produktet vil blive anvendt, før den kasseres. Nogle genbrugspladser har husstand farligt affald udvekslingsprogrammer, der giver dig mulighed for at give dine hår produkter til andre.


relaterede artikler