Bivirkninger af injicerbar HGH

October 21

Humant væksthormon (HGH) er et stof, der produceres af kroppens hypofysen, en integreret del af det endokrine system. I årevis har forskere studeret HGH for at lære mere om dens anti-aging egenskaber og anvendelighed som en behandling for forskellige lidelser. Den menneskelige krop aktivt producerer HGH fra puberteten gennem unge voksenliv, ophøre med at producere HGH helt omkring en alder af 30. Mens HGH kan være gavnligt for nogle patienter, den giver også en række potentielle bivirkninger.

Fakta

Læger og forskere fortsætte med at udforske den potentielle anvendelse af HGH i human regenerering. Når HGH er til stede i vores krop, kan mennesket forhindre biologisk aldring, forbedre deres hukommelse, fremme vægttab og øge den samlede energi. HGH er tidligere opnået fra lig, men dette hormon er nu udviklet i laboratorier.

Brug

HGH kan tages i pilleform, som en spray eller som en injektion. Den mest effektive form for indgivelse HGH er gennem injektion under huden i maven eller benet område. Enkeltpersoner kan se effekten af ​​HGH efter ca. to måneder herunder forbedringer i søvn mønstre, energi og appetit.
HGH er beregnet til brug af børn, der ikke har nået den ønskede vækst for deres alder og af voksne, der har dårlig regenerering fra skader, svært ved at håndtere stress, impotens og andre forhold. HGH kun kan erhverves med en recept, fortrinsvis fra en læge, der rent faktisk har en baggrund i HGH terapi.

Ødem

Når høje niveauer af HGH administreres, er der en alvorlig mulighed for, at personen vil erhverve ødem eller hævelse og den abnorme akkumulering af vand under huden. Som en person aldre, falder vandindholdet inde i kroppen. Siden HGH genskaber kroppens vandindhold til yngre niveauer, vil højere doser forårsage ødem.

Karpaltunnelsyndrom

En anden virkning af at administrere højere doser af HGH er karpaltunnelsyndrom, en tilstand karakteriseret ved svaghed, følelsesløshed og prikken i hænder og håndled. Høje doser af HGH kan øge knoglemassen i kroppen, udløser karpaltunnelsyndrom. En løsning er at tage multivitaminer, især dem, der indeholder vitamin B-6.

Andre risici

Væksthormoner øger blodets sukker niveauer, når det tages i store doser. Dette er især farligt for diabetikere. Enhver interesseret i injiceres HGH bør først konsultere sin læge, bestemme den korrekte dosis og overvåge resultaterne for at undgå yderligere komplikationer. Desuden, på grund væksthormoner hjælpe væksten af ​​forskellige væv i kroppen, de også bære en lille risiko for kræft.