Hvad er unormal uterin Perfusion?

August 10

Unormal uterin perfusion henviser til en uregelmæssig blodforsyning til livmoderen, hvilket hos gravide kvinder vil påvirke vækst og udvikling af fosteret.

Fakta

Uterin perfusion henviser til strømmen af ​​blod til livmoderen. I tilfælde af unormal uterin perfusion, livmoderen modtager utilstrækkelige mængder af blod via sin vigtigste levering, den uterine arterie.

Årsager

Ifølge fødselslæge og gynækolog Dr. Cortney Cabell af Westside Family Healthcare i Wilmington, Delaware, unormal uterin perfusion er et resultat af hypertension eller præeklampsi hos gravide kvinder.

Hypertension og præeklampsi

Hypertension eller højt blodtryk, der opstår, når blodkarrene bliver hårdere og tykkere end normalt, hvilket resulterer i en stressende, stringent flow. Med præeklampsi, blodkar oplever spasmer, der forårsager resistens i blodgennemstrømning, hvilket fører til synsforstyrrelser, væske i lungerne og leveren dysfunktion. I svære tilfælde kan det forårsage krampeanfald, sagde Cabell.

effekter

Livmoderarterien forsyninger næring til placenta, og derfor fosteret. Når denne blodforsyning er svækket, det begrænser føtal vækst.

Behandlinger

"Du skal bare sørge for, at personen har god blodtryk kontrol," sagde Cabell, forklarer, at der ikke findes nogen behandling for abnormitet, men dets årsager kan behandles.


relaterede artikler