Sådan hurtigt med Spirulina

December 26

Sådan hurtigt med Spirulina


Når du beslutter at gå på en hurtig, vælge hvad næringsstoffer til at sætte i din krop er afgørende for din succes. Uanset om dit mål er vægttab, en klar teint eller detoksificerede organer, spirulina er en uovertruffen supplement til din hurtigt. Denne encellede blågrønalger indeholder otte mineraler, 10 vitaminer og 18 aminosyrer, hvilket gør det til et af de mest ernæringsmæssigt tætte kosttilskud i verden. Fastende med frisk juice, der indeholder en spiseskefuld spirulina er en glimrende måde at sikkert afgifte kroppen. Før du starter din hurtige, er du nødt til at foretage nogle forberedelser.

Instruktioner

Før du Hurtigt

1 Rådfør dig med din læge for at sikre, at du er Tilpas og i stand til at udholde en hurtigt. Folk reagerer på fastende forskelligt, nogle gange oplever kvalme, hovedpine, mathed og muskelkramper. Diabetikere, gravide eller ammende kvinder og børn bør ikke forsøge at faste.

2 Køb friske, økologiske frugter og grøntsager til east to dage før og efter din hurtigt. Spis ikke dressinger eller dips med dem. Stop indtagelse af alkohol, cigaretter, kaffe, sodavand og tyggegummi så godt. Spis frugt og grønt kun vejledende, og drikker kun renset vand. Denne forberedelse forbereder din krop for den manglende kalorieindtag mens det stadig giver dig nødvendige næringsstoffer.

3 Køb spirulina på en helsekostforretning. Du kan tage spirulina i enten pille eller pulverform; Men den mest almindelige måde at faste er at blande den spirulina pulver med enten friske grøntsager eller frugtjuice. Brug en blender til at blande dine frisk juice. Også købe de friske frugter og grøntsager, du ønsker at gøre til saft for hurtigt. Consult afsnittet referencer nedenfor for ideer til dine safter.

4 Vælg et tidspunkt at faste, når dit liv er ikke alt for hektisk. Hvis du forsøger en hurtig under en krise eller ekstrem ændring i dit liv, vil du sandsynligvis opleve følelsesmæssig ustabilitet og nød. Også, skal du ikke forsøge at faste i feriesæsonen. Du kan modtage irriteret ser fra din familie, når du ikke deltage i festlige fødevarer. Sommeren er typisk det bedste tidspunkt til at foretage en hurtig.

Under og efter dit Fast

5 Forbered dine safter hele dagen. Normalt bør du indtager omkring 32 til 64 ounces saft om dagen med en spsk. af spirulina tilføjes det i blenderen. Gør hvert glas juice umiddelbart før du spiser den. Alternativt forberede og fryse saft til senere brug.

6 Overvåg din krop under fasten. Hold en dagbog over, hvordan du føler, og hvordan din krop ændringer. Hvis du føler dig svag, drikker mere saft eller forbruge stykke rå frugt og grønt i løbet af dagen. Det er op til dig, om du ønsker at forbruge hårde fødevarer under dit hurtigt. Bare sørg for at fortsætte med at tage din spirulina supplement.

7 Fortsæt fasten for en til tre dage, eller indtil du føler du har nået dine ønskede resultater. Fastende med spirulina giver din krop med alle de essentielle næringsstoffer, den har brug samtidig give dine organer en pause. Når dine organer renses, vil dit fordøjelsessystem og lever fungerer forbedre drastisk. Du bør bemærke klarere hud så godt.

8 Indføre rå stykker af frugt og grøntsager tilbage i din kost, når du er klar til at afslutte din hurtigt. Hvis du spiste frugt og grøntsager under dit hurtige, fortsætte med at forbruge dem. Drik masser af vand, samt lyse supper. Sørg for, supper er fremstillet udelukkende med vegetabilsk lager. Forbruge disse fødevarer dagen efter din hurtigt er overstået.

9 Indføre enkle stivelse i din kost to dage efter din hurtigt. Dette omfatter riskager, brød fremstillet af spirede kerner og enhver form for glutenfri krakker. Forbruge disse med dine supper. Ween dig ud at drikke saft i løbet af dagen, og erstatte med urtete.

10 begynde at forbruge fødevarer fra din daglige kost på den tredje dag efter din hurtigt. Må ikke spise for meget, da dette kan gøre dig syg. Overvåg din krop og ikke tvinge dig selv til at spise noget, du ikke er klar til at spise.

TIPS

  • Kontakt din læge, inden en hurtig.
  • Må ikke hurtigt, hvis du har diabetes, spiseforstyrrelser, anæmi, afhængighed, kræft, epilepsi, lavt blodtryk, lavt blodsukker eller en alvorlig infektion.
  • Gravide og ammende kvinder bør ikke forsøge at faste.
  • Børn bør ikke forsøge at faste.

relaterede artikler