Hvordan til at reducere forekomsten af ​​et forkølelsessår

November 27

Forkølelsessår er irriterende små sår, der dukker op på og omkring munden. De er forårsaget af en virus kaldet herpes simplex virus. Forkølelsessår ofte forårsager forlegenhed og personer, der lider forkølelsessår ønsker at slippe af med dem så hurtigt som muligt. I dag er der mange måder at reducere og eliminere forekomsten af ​​forkølelsessår.

Instruktioner

1 Brug naturlige produkter til at reducere forekomsten af jer forkølelsessår. Tea tree olie er perfekt til brug med forkølelsessår, fordi det er høj i næringsstoffer. Det er også en antiseptisk. Denne olie vil reducere hævelse af dit forkølelsessår samt tage sig af eventuelle brændende fornemmelser du føler som et resultat af den kolde ømme.

2 Brug husholdningsprodukter. Isterninger kan faktisk forhindre et forkølelsessår fra formning. Brug en isterning på begyndelsen af ​​din forkølelsessår. Lad den der i 20 minutter ad gangen og gøre dette flere gange om dagen. Rødmen vil reducere og gøre din forkølelsessår mindre mærkbar.

3 Brug medicin. Påfør en creme, der indeholder enten penciclovir eller acyclovir. Disse lægemidler stoppe virus fra duplikere hvilket betyder, at din forkølelsessår vil ikke blive værre. Det kan derefter begynde at helbrede i den tid, at det ville blive værre. Det vil reducere den samlede tid, du har forkølelsessår. Disse cremer kan købes i håndkøb på ethvert apotek.

4 Brug læbepomade. Hold dine læber mættet i det hele dagen. Medicinen i Blistex vil begynde at reducere forekomsten af ​​forkølelsessår, indtil det er væk. Blistex fungerer fint for andre lidelser for sådanne som tilstoppet næse. Et rør koster mellem $ 1 og $ 2 og er en overkommelig løsning for folk i alle indkomstniveauer.

5 Spis en sund kost. Når du oplever et udbrud, du nødt til at tage vitaminer og mineraler. Du kan få dette gennem en sund kost. Koncentrer dig om fødevarer med et højt vitamin C. Dette vil styrke dit immunforsvar og hjælpe din krop bekæmpe virus. Viruset vil derefter være mindre alvorlige og vil gå væk dobbelt så hurtigt.

TIPS

  • Undgå forkølelsessår ved at vaske dine hænder ofte og ved ikke at kysse nogen, der har et forkølelsessår. Forkølelsessår er en virus, og de er smitsom.
  • Forkølelsessår tage 10 dage til at gå væk på egen hånd. Behandle dem så hurtigt som muligt kan reducere den tid, dit forkølelsessår er synlig for andre betydeligt.
  • Undgå citrus fødevarer samt salt produkter, som vil irritere ømme og gør det værre.
  • Du må ikke dække dit forkølelsessår med make-up. Dette vil gøre den kolde ømme synes værre og det kunne tage dobbelt så lang tid til at gå væk.

relaterede artikler