Sådan hurtigt med Chia Frø

August 17

Ifølge James F. Scheer, forfatter til "The Magic of Chia: Revival af en gammel Wonder Food," den lille chia frø blev brugt som en fødevare erstatning af Indianerne i det sydvestlige og Mexico. De ville forbruge en teskefuld fuld, når man går på en tyve-fire timers march at holde dem energi og næring, indtil deres tilbagevenden. Chia frø bliver til en gelatine-lignende stof, når den når maven, hvilket skaber en barriere, der hjælper bremse omdannelsen af ​​kulhydrater til sukker.

Instruktioner

1 Forbruge kun grønne grøntsager og vand tre dage før begynder fasten. Dermed vil forberede din krop til fasten.

2 Må ikke spise efter 15:00 dagen før du begynder din hurtigt. Bland 1 spsk havsalt 1 liter vand aftenen før fasten, og forbruge det hele. Dette vil hjælpe din krop bekæmpe kramper og bistå med den løsner af affald i din kolon.

3 Placer chiafrø inde i Mason krukke, fylde med kølet, renset vand 3/4 fuld. Lad frøene sidde i 30 minutter.

4 Skær en citron i halve, og presse så meget saft som du kan fra den ene halvdel af citron i Mason krukke. Frøene vil nu har dannet et faststof, en gel lignende stof. Sæt låget på murer krukke, rystes kraftigt og forbruge hele krukken.

5 Forbered og forbruge frøblanding chia tre gange om dagen i syv dage i træk for at forynge og rense ud i affaldet inde i din krop. Sammen med frøblanding chia, kan du indtager så meget vand som du ønsker det, men absolut intet andet.

6 Bring mad, langsomt, tilbage i din kost efter den syvende dag i fasten er gået. Start med en lille salat, et orange eller rå grøntsager. Må ikke forbruge fødevarer, der indeholder en masse fedt og fedt, som din krop ikke vil være klar til dette endnu.

TIPS

  • Hvis du oplever kramper under dit syv dage hurtigt, forbruge havsalt og vand blanding (vist i trin 2), da dette vil hjælpe befri dig for kramper i maven.
  • * Hvis du ikke er en sund eater, kan du ønsker at kost i mindst en måned før du starter hurtigt. Prøv at spise kun salater, frugt og grøntsager og drikke kun vand. Må ikke forbruge nogen fødevarer med højt fedt, fedt og sukker.
  • * Nogle kan opleve bivirkninger fra forbrugende chiafrø. Pas på effekter på hjertet og blodtrykket. Spørg din læge, før du begynder enhver form for kost. Chia frø kan interagere med nogle medikamenter.

relaterede artikler