Generelt & Cosmetic Dentistry

November 17

Generelt & Cosmetic Dentistry


Både generelle og kosmetiske tandlæger er højt uddannede læger, dedikeret til at hjælpe patienter får optimal oral sundhedspleje, mens lindre smerte og genoprette skønhed.

Generel

Generelt tandpleje refererer til behandling, diagnosticering, styring og overordnet koordinering af orale sundhedsydelser. "Disse mundtlige sundhedspleje behov omfatter: fyldninger, rodbehandlinger, kroner, finer, broer, tyggegummi pleje samt forebyggende uddannelse," skriver Harry L. Aristidou, en tandlæge i Astoria, New York.

Kosmetiske

Kosmetisk tandpleje, også kaldet æstetisk tandpleje, henviser til et vilkårligt antal tandbehandlinger fokuseret på at forbedre udseendet af tænderne. Dette omfatter ofte blegning, limning, omformning, tandregulering, implantater og anvendelse af finér.

Forskelle

Generelle tandlæger fokus typisk på pleje af tænder og tandkød, der arbejder for at undgå eller reparere skader, mens kosmetiske tandlæger er forelsket med produktion af et stort smil og attraktive tænder. Det er imidlertid ikke usædvanligt for en tandlæge til at udføre begge funktioner.

sedation

Sedation og søvn tandpleje har udviklet sig som et effektivt middel til at levere tjenesteydelser til patienter huser frygt et besøg i tandlægestolen. Ifølge Richard Champagne, en læge i Morganville, New Jersey, denne smerte-management teknik er ideel for dem, der har oplevet traumatiske dental erfaringer, har en alvorlig gag refleks, undlader at dulme ordentligt, eller som besidder ekstreme tandproblemer.


relaterede artikler