Sådan Cure Osteoporose

September 25

Skrøbelige, let breakable knogler på grund af tabet af normal knogletæthed karakterisere osteoporose. På grund af den skrøbelige natur af knoglerne, denne sygdom ofte øger risikoen for et brud, selv med relativt mindre skader. Brud som skyldes osteoporose mest almindeligt påvirker hofter, håndled og rygsøjle, men kan forekomme i nogen del af kroppen. Forskellige behandlingsmetoder administreres sædvanligvis til at helbrede patienter, der lider af osteoporose.

Narkotika og Medicin

Læger ofte ordinere forskellige medikamenter såsom biophosphonates, relaxifene og calcitonin til patienter, der lider af osteoporose. Biophosphonates med til at hæmme nedbrydningen af ​​knoglerne, og også bevare knoglemassen. De har endda bidrage til at øge knogletætheden i dele af kroppen, såsom hofter, ryg og håndled, hvilket bidrager til at reducere risikoen for knoglebrud på grund af osteoporose.

Læger ordinere raloxifen, også kendt som Evista, udelukkende for kvinder, der lider af osteoporose. Dette stof virker på samme måde som østrogen og bidrager til at opretholde knogledensitet i postmenopausale kvinder, hvilket reducerer risikoen for frakturer forbundet med osteoporose.

Calcitonin, et hormon produceret af skjoldbruskkirtlen, hjælper også til at bremse processen af ​​knogletæthed tab. Læger ofte ordinere calcitonin i sin syntetiske eller regenererede formular.

hormonbehandling

Hormonterapi, også kaldet hormonbehandling, er en anden almindelig behandlingsmetode. Patienter, der lider af knogleskørhed ofte tage oralt tilgængelige former for østrogen såsom Premarin og Estrace. Østrogen hjælper til at reducere knogletab og øge knogletæthed, og herved undgå, og forsinke udviklingen af ​​osteoporose.

Andre fælles behandlingsmetoder

Andre behandlinger ofte bruges af patienter, der lider af osteoporose omfatter fysioterapi og forskellige calcium og fosfor kosttilskud. Fysioterapi hjælper normalt enkeltpersoner til at opretholde knogletæthed, dermed forebygge og helbrede osteoporose. Calcium og fosfor kosttilskud hjælpe med at opretholde knoglerne «mineralindhold ved ophæve tabet af mineraler på grund af osteoporose, hærdning tilstanden.


relaterede artikler