Hvad er fordelene ved gurkemeje med mælk?

January 30
Hvad er fordelene ved gurkemeje med mælk?

Blandingen af ​​gurkemeje og mælk er ofte udråbt som en helt naturlig kur mod en række lidelser og til at fremme god generelle sundhed. Mens mange af de medicinske fordele ved gurkemeje er stadig uprøvede, er det blevet fastslået, at gurkemeje indeholder en fotokemisk kaldet curcumin, som har nogle fordele for kroppen, både inde og ude, på grund af dens høje indhold af antioxidanter. Gurkemeje har været brugt i ayurvedisk medicin i over 5000 år.

Styrkelse Bones

En af de mange sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje og mælk er det knogle-styrke egenskaber af to. Bland en 1/2-inch stykke gurkemeje og 8 ounce mælk i en lille gryde. Varm blandingen over medium varme i 5 til 7 minutter, indtil næsten kogende og gurkemeje har vendt gul. Lad mælken køle lidt, og overføre drikken til et glas, kassere det stykke af gurkemeje. Denne blanding er almindeligt forbruges i mange asiatiske lande på en regelmæssig basis, især i Indien.

Reduktion Frie radikaler

På grund af gurkemeje høje indhold af antioxidanter, er kombinationen af ​​mælk og gurkemeje almindeligt anbefales at bekæmpe frie radikaler, der forårsager skade på hudceller og gøre din hud mister elasticitet. For at bruge gurkemeje til hudpleje, koge en 1-tommer stykke gurkemeje og 8 ounce mælk i en lille gryde, og lad den køle grundigt, kassere gurkemeje før drikker.

Fighting Diarré

Gurkemeje er en fælles fysisk behandling for diarré. Ifølge Vitaminstuff.com, en hjemmeside på naturlig sundhedspleje og urter, gurkemeje er på den tyske regerings godkendte liste af urter, der kan bruges til at bekæmpe fordøjelsesbesvær og diarré. Undgå at blande gurkemeje med mælk med et højt fedtindhold, da dette kan forværre diarré.

Reduktion Hud Rødme

For en maske eller beroligende vask, der vil hjælpe med at reducere rødme og plettet patches, bland 1/2 tsk. jorden gurkemeje med 1/4 kop sødmælk. Soak en ren vaskeklud i blandingen, og placer det over det område, du ønsker at behandle i ca. 10 minutter. Skyl med koldt vand, og dup huden tør med et rent håndklæde.

reducere inflammation

Gurkemeje er en fælles folkemusik middel mod hovedpine, hævelse og smerte. Det er ofte omtalt som "naturlig aspirin" af dem bekendt med ayurvedisk medicin. Varm en 1/2-inch stykke gurkemeje og 8 ounce af mælk i en gryde over svag varme i 12 til 15 minutter, indtil næsten kogende. Si gurkemeje ud af mælken, og lad det køle lidt før drikke.


relaterede artikler