Brok behandling Kirurgi

September 2

Brok behandling Kirurgi


En brok opstår, når kropsvæv skubber gennem en svækket sektion af maven. Eksempler herpå er et stykke af tarmen, maven eller fede abdominal væv, skaber brok i mænd, kvinder og børn. Lysken --- eller lyske --- brok tegner sig for 75 procent af bugvæggen brok og påvirke flere mænd end kvinder. Obturatoren brok forårsager væv til at skubbe gennem en åbning i skinkeben. Det er sjældent, og det påvirker primært kvinder. Navlebrok hovedsageligt påvirke babyer. Læger foreslår ofte kirurgi til at reparere brok på grund af potentielle sundhedsrisici.

Komplikationer der kræver kirurgi

Selv hvis en brok er ikke smertefulde eller forårsager problemer, din læge kan stadig anbefale, at du ser en kirurg, fordi brok kan blive kvalt. Når dette sker, er blodtilførslen til vævet afskåret, og den del af vævet kan dø. Forestil dig en halm, bøjet i tre sektioner; ingen væske vil kunne passere igennem. Kvælning forårsager smerte og kræver akut kirurgi.

Før kirurgi

Et par dage før brok kirurgi, vil du højst sandsynligt har røntgenstråler, blod arbejde og urinprøver. Hvis du tager en blodfortyndende medicin, kan din læge anbefale, at du stopper med at tage det, så der er ingen overdreven blødning under proceduren. Du vil ikke være i stand til at spise eller drikke aftenen før operation for at skære ned på opkastning.

Kirurgisk behandling

Der er to primære typer af kirurgiske procedurer, der anvendes til at korrigere en brok: åben kirurgi og laparoskopisk kirurgi. Ifølge Surgery Channel, åben kirurgi kræver et snit nær det område, som brok, og diskusprolaps væv åbnes og sættes tilbage i maven. Den svækkede væv er forstærket med en syntetisk mesh. For laparoskopisk kirurgi, er flere små snit lavet og en miniature kamera sættes i en af ​​indsnit. Kirurgiske værktøjer anbringes i de andre indsnit at korrigere brok, mens kameraet guider kirurgen.

efter operationen

Ved at følge proceduren, vil du blive taget til et opsving enhed. Du får is chips, vand og derefter fast føde. Når du kan tage klare væsker, er IV fjernes. Dette er ofte en ambulant procedure, så vil du sandsynligvis forlade hospitalet inden for få timer efter operationen. Det er ikke ualmindeligt at have smerter, hævelse eller blå mærker rundt snittet området. Din læge vil ordinere smertestillende medicin. Du kan være i stand til at vende tilbage til arbejde hurtigere med laparoskopisk kirurgi. Men, hvis du har et fysisk krævende job, kan det være nødvendigt at tage et par uger off at hele ordentligt.

Komplikationer

Hvis du har feber på 101 grader Fahrenheit eller højere, svære smerter, manglende evne til at urinere eller udledning kommer fra snittet, straks ringe til din læge. Komplikationer fra hernie reparation kirurgi ikke er typiske, men der er altid en risiko med kirurgi.


relaterede artikler