Almindelige symptomer for Gigt

April 18

Almindelige symptomer for Gigt


Der er mere end 100 forskellige sygdomme forbundet med arthritis. Den inflammatoriske formular er rheumatoid arthritis, som er en autoimmun sygdom. Slidgigt påvirker vægtbærende områder af kroppen, såsom hofter og knæ. Juvenil rheumatoid arthritis er en generel betegnelse for alle de artritiske sygdomme hos børn. Fibromyalgi er en nyere diagnosticeret sygdom associeret med arthritis. Det forårsager ømme og kronisk træthed.

Rheumatoid arthritis

De almindelige symptomer på leddegigt er ledsmerter, eventuelle tab af fællesfunktioner, hævelse, oppustede hænder og morgenstivhed. Leddegigt er en kronisk sygdom.

Slidgigt

Leddene og væv, der omgiver dem påvirkes med slidgigt. Almindelige symptomer er smerter i leddet efter brug, ømme områder, hævelse, knogle Sporer og et gradvist tab af fleksibilitet. Starten er langsom og gradvis.

Fibromyalgi

Fibromyalgi forårsager smerte i muskler, ledbånd og sener. Det er en udbredt smerte, der får dig til at gøre ondt over det hele. Træthed er et almindeligt symptom, som er urolig sove.

Børnegigt

Juvenile leddegigt påvirker børn seks måneder til 16 år. Det kan begynde med hævede knoer, feber og udslæt. Samlinger er varm og øm.

Overvejelser

Den mest almindelige tegn for arthritis er en ændring i leddene. Det kan omfatte smerte, smertende, stivhed, hævelse eller rødme afhængigt af den specifikke type af arthritis. Hvis symptomerne fortsætter, er det tilrådeligt at se en læge.


relaterede artikler