Brændeovn & Allergier

November 11

Brændeovn & Allergier


Træ røg udgør en alvorlig sundhedstrussel for mennesker med luftvejsallergi. Dette udgør et problem for boliger ved hjælp af en brændeovn. Ikke alene producerer fornærme røg, men en brændeovn giver også off irriterende toksiner.

udløsende faktorer

Røgen, der udsendes af en brændeovn kan indeholde partikler, der kan forværre dine lunger, hvis du har allergi og astma betingelser.

Allergisk reaktion

Ifølge Dr. Alan Szeftel fra University of California i Los Angeles, kroppens forbedrede evne til at producere den allergi-antistoffet IgE er direkte relateret til udsættelse for røg. Dette antistof binder til allergener og er den vigtigste årsag til allergiske reaktioner.

Forskning

Tyske forskere i tidsskriftet "Respiratory Medicine," tilstand, at en brændeovn brændende træ eller kul er negativt forbundet med atopisk allergi, som er relateret til astma hos børn, og med barndom allergisk rhinitis.

Behandling

En retssag er undertiden anbefales, hvor patienten ikke har nogen eksponering for brænderøg, ifølge Dr. Miles Weinberger fra University of Iowa Børnehospital. Dette hjælper bestemme omfanget af de allergiske reaktioner.

Forsigtighed

Fireplacebasics.com bemærker, at ikke alle med åndedrætsbesvær har et problem med brændeovne. Tal med din læge for at hjælpe med at bestemme årsagen til allergi symptomer før man overvejer fjernelse af en eksisterende brændeovn.

Styring Risici

Hvis Deres allergiske reaktion er relateret til brænderøg, kan din læge være i stand til at lede dig i retning af brændbart materiale, der er ugiftige og mindre forurenende.


relaterede artikler