Helbredende egenskaber af Stones

February 17

Helbredende egenskaber af Stones


I århundreder kulturer der spænder over hele kloden har brugt sten til at behandle stort set alle lidelse, enten fysisk, psykisk eller åndeligt. Fra Aristoteles til Plinius den Ældre, har berømte historiske tal dokumenteret helbredende egenskaber af sten, fremme brugen af ​​ædelstene og krystaller i behandling regimens.Today, sten forbliver populære værktøjer til lindring af en række betingelser, og for at fremme generelle velbefindende.

Historie

Både fysiske og skriftlige optegnelser fremhæve brugen af ​​sten som en gammel healing modalitet. Amber, for eksempel, har en medicinsk historie vævning gennem en række tidlige befolkninger --- herunder egypterne, romerne, assyrerne, fønikere og grækere --- og smaragd vundet berømmelse blandt babylonierne, inkaerne, mayaerne og aztekerne for sine helbredende kvaliteter . Under den middelalderlige æra, healere såsom abbedisse Hildegard von Bingen ansat perler til behandling af sygdomme, tildele specifikke sten til særlige symptomer. Ældgamle anvendelser af ædelstene som helbredende midler overlever i dag i realm af holistisk og alternativ medicin.

mekanismer

Den tro, at sten kan fremme helbredelse stammer fra en energi-baseret visning af kroppen og jord. Ifølge Linda Sands, en registreret sygeplejerske, der også bruger smykkesten som healing terapi, sten kan afbalancere kroppens energifelter; på det atomare niveau, en perle konstante vibrations hastighed fjerner energi blokeringer og hjælper med at sætte en out-of-sync krop tilbage i harmoni. Fordi ædelstene opstod millioner --- undertiden milliarder --- af år siden under den brutale varme og tryk af naturkræfter, nogle mennesker tror, ​​de er koncentrerede kilder til jordens energi, hvilket gør dem stærke kanaler og klaringstanke til helbredende kraft.

Anvendelser

Fra hovedpine til depression, kan sten dæmpe en række lidelser --- og hver type perle har et bestemt sæt af fordele. Quartz, herunder røgfyldte og steg sorter, er en fælles alternativ behandling for kredsløbssygdomme problemer, vrede og mentale spændinger. Ametyst lindrer hovedpine og hjælper afhjælpe blodsukker ubalancer, og nogle mennesker bruger topas at øge en dårlig appetit, stimulere det endokrine system og opnå følelsesmæssig balance. Når det kommer til at forbedre nyrefunktionen og kæmper anæmi, nogle holistisk sundhed praktiserende læger ordinere hæmatit. Selv "almindelige" sten som granit har helbredende egenskaber, herunder evnen til at styrke hår og forbedre forholdene rettet mod hoved og ansigt. Snesevis af andre sten tilbyde deres egne unikke helbredende kvaliteter.

Former

Sammen med en sten geologiske type, kan dens form også spille en rolle i healing. Når poleret ind i en kugle, kan ædelstene blive bedre kanaler for energiske healing, end når venstre rå. Nogle helbredende fagfolk mener, at en sfærisk form giver en sten til fuldt ud at udstråle sin energi, som forbedrer dets anvendelighed som et terapeutisk værktøj. Som følge heraf kan skulpturelle og polerede ædelstene være mere effektive end deres groft-cut modstykker, når det kommer til behandling lidelser.

Advarsel

Selvom sten har en fast anekdotiske ry som helbredende redskaber, deres effektivitet er mindre sikker i det videnskabelige rige. Meget få kliniske forsøg eller undersøgelser har testet den medicinske virkning af sten. Hvis du har en alvorlig helbredstilstand eller sygdom, rådføre sig med en læge for at bestemme din bedste fremgangsmåde; Hvis du vil integrere alternative behandlingsformer i din behandling, skal du bruge ædelstene og krystaller som en supplerende plan.


relaterede artikler