De bedste Protein Drinks til kvinder

April 6
De bedste Protein Drinks til kvinder

Protein drikkevarer kan komme færdigpakkede eller som pulveriserede kosttilskud, som du kan blande med vand, mælk eller hjemmelavede shakes. Du kan også vælge at lave dine egne høj-protein drikkevarer med helt naturlige ingredienser. Selv om alle protein shakes har potentielle sundhedsmæssige fordele for kvinder, kan nogle har et lille forspring frem for andre.

Fungere

Før du vælger et protein drink, overveje, hvorfor du måske har brug for det, som forskellige typer af drikkevarer er bedst egnet til forskellige kvinder. Hvis du forsøger at opbygge muskler, for eksempel, kan du drage størst fordel af proteinet isolater fundet i valle eller soja pulvere. Hvis du ikke spiser en meget varieret kost, kan kommercielle drikkevarer, der suppleret med vitaminer og mineraler være bedst for dig. Og hvis du er undervægtig og søger at tilføje pounds sundt, kunne et ideelt valg være en hjemmelavet drink, der er høj i både kalorier og protein.

Kommerciel

Kommercielle protein drinks lavet med sojamælk, sojaprotein pulver eller andre soja-baserede ingredienser kan være bedst for mange kvinder, i det mindste dem, der er postmenopausale. En undersøgelse fra 2004 fra Botucatu Medical School i Brasilien rapporterede, at sojaisoflavoner i postmenopausale kvinders kostvaner væsentligt reduceret hedeture og relaterede symptomer. Det Forenede Soybean Board også, at der 25 g sojaprotein dagligt kan reducere risikoen for hjertesygdom. Ved vurdering kommercielle protein drikkevarer, bør kvinder også kigge efter produkter, der er lavt indhold af mættet fedt, kolesterol, natrium og tilsat sukker.

hjemmelavet

Da de er lavet med hele fødevarer og naturlige ingredienser, er hjemmelavede protein drinks sandsynligvis de bedste valg for de fleste kvinder. Hele fødevarer kan give næringsstoffer, som kroppen absorberer mere effektivt end i kosttilskud, og de er nemt og bekvemt at forberede. High-protein ingredienser, der øger en hjemmelavet shake ernæringsmæssige værdi omfatter nonfat græsk yoghurt, skummetmælk, sojamælk, silkeblød tofu, hvedekim, nødder smør og protein pulver. Begræns sukker du føjer til shakes at gøre dem mindre som desserter og mere som nærende snacks eller små måltider.

Overvejelser

Det er vigtigt at bemærke, at tage i protein på over din krops daglige behov kan resultere i sundhedsproblemer og potentielle vægtøgning. MayoClinic.com påpeger, at efter en høj-protein kost for en længere periode kan forårsage eller forværre nyre- og leverproblemer. Den amerikanske Rådet om Motion nævner også, at spise for meget protein kan øge risikoen for dehydrering eller tab af urin calcium, hvilket kan øge osteoporose risiko for kvinder. Før du tilføjer protein kosttilskud til din kost, tale med din læge.