Hvordan til at leve med Brain Damage & depression

May 21

Du står over for en dobbelt udfordring, hjerneskade og depression. Men denne nuværende situation ikke behøver at være din permanent status. Det er muligt at lære nye måder at tænke og nye måder at tale til dig selv internt. Og kreativitet vil komme ud af at finde nye måder at tænke på hånden arbejde, som også vil bygge en bedre hjerne.

Instruktioner

Voksende stærk igen

1 Erkend din depression. Efter tab af funktion, er det normalt at føle sorg på, hvad du er ikke længere i stand til at gøre, og spekulerer på, hvad dit liv kan være nu. Nogle hjerneskader er ekstremt indlysende, såsom en lukket hovedlæsion i en ulykke eller bekæmpe motorkøretøj, eller en massiv slagtilfælde. Andre er mere subtile, såsom at blive slået bevidstløs kortvarigt, eller har en ikke-indlysende slagtilfælde eller en anden episode af lavt iltindhold. Så har du sandsynligvis er på udkig efter dette emne, fordi du eller nogen du elsker har hjerneskade og er deprimeret. Igen, depression er en normal reaktion på tab. Men det er det udgangspunkt sted, ikke holdeplads.

2. Få hjælp. En del af depression, foruden sorg tabet, er en reaktion på vores tanker og reaktioner på vores situation. Det er rationelt at tro, jeg er virkelig frustreret over, at jeg ikke kan huske ting jeg plejede at huske let, eller jeg er ikke så adræt som jeg plejede at være. De fleste mennesker, desværre, ikke stopper der, men begynder at have tanker, som de altid vil være i denne situation med tab, og de vil aldrig være nyttige eller dygtig igen. Det er, hvor depressionen eskalerer og få hjælp kan bidrage til at ændre selv-deprimerende adfærd selvstændige styrke adfærd. Dialektisk adfærdsterapi (DBT) har hjulpet mange 'håbløse' mennesker vokse forbi deres depression. Ved at udvikle færdigheder og nye mestringsstrategier til at imødegå de mønstre, der holder folk fast i ulykke, DBT respektfuldt opmuntrer og udfordrer folk til at handle anderledes og fokusere på andre måder at være i verden. Bogen "The Mindful Way gennem Depression" skitserer disse teknikker.

3 Deltag i en DBT gruppe eller færdighedstræning gruppe. I en sådan gruppe, kontrollerer en person i ugentlig om hvordan selvmorderisk de føler, og lytter til andre gruppemedlemmer som også kæmper med selvværd og sorg. Listen over DBT uddannede klinikere er vedlagt. En gruppe er billigere end individuel terapi og kan hjælpe en deprimeret person føler sig mindre isolerede ved at høre disse andre mennesker, der optræder succes i deres liv også har været ret deprimeret. I en gruppe, høre et andet medlem overvinde en kamp, ​​er opmuntrende.

4 Følg en interesse, der indebærer arbejde med hænderne. Babyer opbygge hjernen netværk ved at være meget engageret med deres verden, rører alt, hvad de ser og lære, hvad der kan gøres med det, selv meget utraditionelle ting. Hjerneskadede mennesker, hvad enten fra et slagtilfælde eller fra et traume, kan bruge den samme teknik. Strikning, maleri, havearbejde, træbearbejdning, hvilket gør modeller, madlavning, alle disse typer af aktiviteter at opbygge hjernen netværk ved at bruge hjernen. Gentagen aktivitet som slibning eller strikning kan gøre svage net stærkere ved hjælp af veje mere og mere. Fysisk terapi øvelser har samme funktion.

5 Nå ud til andre mennesker, der har en lignende interesse. Prøv en månedlig strikkere gruppe, en regelmæssig komsammen med folk, der gør din hobby, eller måske frivilligt med en lokal spejder troppetransport eller på den lokale skole i butikken programmet.

TIPS

  • Jo mere en person isolerer, fordi han føler, at han ikke vil passe ind, eller at folk måske ikke acceptere ham, jo ​​mere han vil være i fare for at øge sin depression. Det er aldrig for sent at vokse nye hjerneceller, og at gøre det kræver at lære nye måder at tænke på sig selv og sine forhold og nye fysiske færdigheder, eller lære at gøre ting, man plejede at gøre hele igen.

relaterede artikler