1400 kalorier om dagen Diet Plan

June 2

Ønsker du at kickstarte et vægttab program, men ikke sikker på, hvor mange kalorier du har brug for at komme igennem dagen? Alle har forskellige behov, men for mange, en 1400-kalorie per dag kost er et godt udgangspunkt. Nøglen er at vælge fødevarer, der opfylder dine ernæringsmæssige behov og forhindre sult, samtidig tilfredsstille din smag. Med en balanceret 1400-kalorie plan, bør du se skalaen begynde at falde. Altid tjekke med din læge, før du starter enhver kost program.

Vælg en række fødevarer

En afbalanceret kost bør indeholde korn, frugt og grøntsager, protein (såsom magert kød, æg, nødder eller bønner) og mejeri. Der må ikke skæres ud fedt og slik helt, men begrænse mængden i din kost. Fratage dig selv helt kan føre til en binge.

Fyld op med Fuldkorn

Mindst halvdelen af ​​dine korn portioner bør komme fra hele korn kilder. Hele korn er en glimrende kilde til fiber, hvilket er godt for fordøjelsessystemet og hjælper med at holde sulten i skak. Det er også høj i antioxidanter og kan også bidrage til at forebygge hjertesygdomme, kræft og diabetes.

Gå til Rainbow

Fordi de fleste frugter og grøntsager er lav i kalorier, kan du spise dem i højere volumen end nogle andre fødevarer. Vælg frugt og grøntsager i mange forskellige farver. Dette ikke kun gør måltidet mere visuelt tiltrækkende, men det sikrer også, at du får en bredere vifte af næringsstoffer.

One-Day Sample Plan

Morgenmad:
1 skive fransk toast m / sirup (regelmæssig): 184 kalorier
½ kop blåbær: 41 kalorier
1 kop skummetmælk: 83 kalorier

Mellemmåltid
Apple med en ounce jordnøddesmør: 168 kalorier

Frokost
1 kop tomat & agurk salat med 3 tsk olie & eddike: 184 kalorier
1 kop kylling suppe (1 ounce kylling, ¾ kop grøntsager.): 136 kalorier
1 skive surdejsbrød m / badekar margarine: 85 kalorier

Mellemmåltid
4 hele hvede Triscuit kiks m / 1 ounce. hummus: 98 kalorier

middag
1 ½ kop rejer og vegetabilske stir-fry (. 2 ½ ounce rejer + 1 ¼ kop grøntsager): 238 kalorier
½ ounce brune ris: 107 kalorier
1 kop skummetmælk: 83 kalorier
Total kalorier for dagen: 1.407