Protein Bars til børn

June 24

Protein Bars til børn


I dagens tempofyldt verden, både voksne og børn spiser på flugt. For børn på vej til aktiviteter, spise en protein bar er en sundere måde at få et måltid end at snuppe fastfood. Protein barer for børn bør have en afbalanceret mængde af protein, fedt og kulhydrater.

Clif Økologisk Z Bars

Clif Økologisk Z barer er en af ​​de få barer lavet og markedsføres til børn. De er et protein bar, men har flere kulhydrater end typiske protein barer, så de er godt for en hurtig burst af energi. De er højere proteinindhold end den gennemsnitlige granola bar og har ingen kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Kidzbar

Kidzbar er et protein bar lavet af Young Generation Nutrition, Inc. Det blev skabt af volleyball stjerne Sinjin Smith med hjælp fra en ernæringsekspert og bodybuilder. Det har ingen trans fedt, lactose, glucose, kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Promax

Den mindre version af Promax er kun 70 kalorier. Den mindre størrelse og færre kalorier gør det til et godt valg for børn. En tredjedel af baren er protein fra valle og soja. Der er mange varianter for børn at vælge imellem, herunder cookies og fløde, dobbelt fudge brownie og nøddeagtig smør.

Soy Joy

Soy Joy barer er bagt og lavet af soja og frugt. De indeholder ingen gluten, ingen kunstige smagsstoffer eller farver og kommer i mange forskellige varianter, der omfatter mango kokos og blåbær med hvid chokolade. De indeholder kun 140 kalorier pr bar. Den manglende gluten gør dem perfekte til børn med gluten allergi, og varianter gøre dem sjovt for børn at spise.

Lav din egen

Hvis du har tid og lyst til at lave dine egne protein barer, der er mange forskellige opskrifter til rådighed. Fordelen ved at gøre din er, at du ved præcis, hvad ingredienser går ind i stænger. Du kan også lave et parti på forhånd at have for den uge, som vil spare dig på budget samt. For smag opløbet forskelle i din familie, kan du tilpasse protein barer så godt. Dette er et godt valg for børn med kræsne paletter.

du Bars

Meget lig gøre dem derhjemme, You Bars er en virksomhed, brugerdefineret kan gøre din protein barer efter din smag. Du kan også anmode om ekstra protein, hvis det ønskes. Du Bars er et alternativ for dem med allergi, der har brug for at have mere kontrol over, hvad de spiser.