Naturlige helbredelsesmetoder for menstruation migræne

April 7

Migræne er alvorlige og til tider invaliderende hovedpine, der kan være ledsaget af andre symptomer, såsom kvalme og lysfølsomhed. Kvinder kan opleve en sammenhæng mellem hovedpine og hormon ændringer, og kan opleve menstruation migræne på grund af fald i østrogen, ifølge Mayo Clinic. Behandling af disse voldsomme hovedpine kan være hård, og visse medikamenter kan ikke være egnet for alle. Finde naturlige helbredelsesmetoder for migræne er et billigt alternativ til receptpligtig medicin og kan hjælpe dig med at undgå komplikationer og bivirkninger, der kan opleves med medicin.

Afslapning Terapi og CBT

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), afslapning terapi teknikker, såsom progressiv muskelafspænding, visualisering og dyb vejrtrækning, kan hjælpe med at lindre smerten ved menstruation migræne. Disse teknikker siges at være både effektiv og let at lære. Bøger, bånd og yoga teknikker er enkle måder at lære afslapning strategier. En anden behandling, der kan læres, er kognitiv adfærdsterapi, eller CBT. CBT virker ved at hjælpe patienterne genkende og håndtere stress i deres liv og i sidste ende hjælpe ændre kroppens reaktion på forventede smerte.

Temperatur Terapi

Temperatur terapi kan arbejde på flere måder til at reducere smerten ved menstruation migræne, ifølge Mayo Clinic. Hot packs og varmepuder er til gavn for afslapning spændte muskler, og isposer kan placeres på panden og hals til kedelig smerte. Hjemmelavet varmt og koldt terapi pakninger kan fremstilles med is og vaskeklude, eller ved opvarmning af en fugtig klud eller håndklæde.

Ingefær og Matrem

Kvinder oplever menstruation migræne kan finde lindring med urter. Ifølge UMMC, ingefær og Matrem er urter anvendes til at lette smerter, specielt hovedpine smerter. Matrem, siges at være den mest studerede plantestoffer hovedpine afhjælpe, generelt er sikkert, men bør anvendes med forsigtighed, da overforbrug kan producere rebound effekter (som det er tilfældet med de fleste lægemidler). Ingefær, dog kan tages uden bivirkninger i forskellige former og kan også hjælpe kvinder med kvalme.