Sådan Ease en Tandpine Indtil din tandlæge Udnævnelse

September 2

Sådan Ease en Tandpine Indtil din tandlæge Udnævnelse


Tandpine er en generel betegnelse for alle smerter i eller omkring en tand. Almindelige årsager til en tandpine omfatter huller i tænderne og hulrum, bihulebetændelse, ørepine, øre eller kæbe skade, og i alvorlige tilfælde, en abscessed tand. Mens en tandpine altid bør tjekkes ud af din tandlæge, fordi de kan være i stand til at hjælpe med at stoppe spredningen af ​​forfald, kan du ikke være i stand til at få en aftale med det samme. Hvis din tandpine er ikke alvorlige nok til en nødsituation aftale, er der nogle ting, du kan gøre for at lindre smerten, indtil du kan besøge din tandlæge.

Aktuel benzocain Behandling

Påfør over-the-counter aktuelt antiseptisk, der indeholder benzocain som sin vigtigste ingrediens direkte til tanden og irriteret tyggegummi til at hjælpe lindre tandpine smerter. Brug altid aktuel tandpine retsmidler som anvist af producenten. Mayo Clinic advarer mod at anvende aktuelle over-the-counter smertestillende på tænder og tandkød for børn under en alder af to på grund af en sjælden, men alvorlige tilstande kaldet metemoglobinemia, der nedsætter mængden af ​​ilt i blodet. Denne tilstand kan påvirke voksne, men det er langt mindre udbredt. Tal med din læge, før du bruger en aktuel tandpine middel, der indeholder benzocain på børn under to år. Aktuelle benzocain behandlinger kan købes på de fleste narkotika og købmandsforretninger.

Clove Oil

Ofte brugt som en naturlig hjem afhjælpe for en tandpine, kan fed olie faktisk lindre smerter fra en smertende tand ifølge Mayo Clinic. Fed olie, også kaldet eugenol, kan købes på mange kiosker og naturlige helsekost butikker på sin egen, eller i en formel med andre ingredienser som benzocain, der er designet til at lindre smerter. Undgå at bruge fed olie i kombination med andre aktuelle smertestillende midler. Irritation kan forekomme.

Tage Ibuprofen eller Aspirin

Over-the-counter smertestillende medicin som aspirin og ibuprofen kan lindre midlertidige smerter forårsaget af en mindre tandpine. Tag over-the-counter smertestillende medicin kun som foreskrevet af producenten, og undgå at bruge produktet mere end anbefalet, som over-the-counter smertestillende kan beskadige foring af din mave og din lever eller nyrer. Læg ikke over-the-counter smertestillende direkte på dit tandkød eller tænder, da de kan forårsage skade på vævet i området efter de Mayo Clinic.

God hygiejne

God hygiejne er afgørende for at bevare sunde tænder, og det er afgørende, når du har en tandpine. Mad partikler kan nemt blive fanget mellem tænderne, som kan gøre smerterne værre, og hvis du har et hulrum eller byld, mad partikler efterladt mellem tænderne kan resultere i en bakteriel infektion. Skyl munden med varmt vand regelmæssigt og børste og tandtråd efter du laver spise eller drikke noget udover vand. Brug en antiseptisk mundskyl, hvis du ikke er i stand til at børste og tandtråd højre væk.

TIPS

  • Selvom tand gør begynder at føle bedre, sørg for at holde din aftale med din tandlæge. Selv hvis tingene føler bedre nu, vil smerten kommer tilbage.

relaterede artikler