Sådan Stop Eating Sugar & amp; Mel

January 8
Sådan Stop Eating Sugar & amp; Mel

Maden tendenser synes at ændre sig fra den ene, der opfordrer enhver form for kulhydrat forbrug til en, der favoriserer fuldkorn og eliminerer raffineret hvidt mel og sukker. Raffineret hvidt mel og raffineret hvidt sukker forårsage hurtig blodsukker stiger, og tilføje tomme kalorier til forarbejdede fødevarer. Uanset om du forsøger at leve en lav carb livsstil eller bare forsøger at spise mere næringsstof tæt fødevarer, der er mange måder at fjerne sukker og mel fra din kost.

Trin 1

Spis grøntsager i stedet for pasta. Brug en vegetabilsk skrællekniv eller skarp kniv til at skære tynde, noodle-lignende strimler af squash og kog det i et par minutter indtil de er møre. Spis med dine foretrukne pasta saucer. Skær en spaghettisquash i halve og kog ved 350 grader indtil de er bløde, omkring 45 minutter. Brug en gaffel til at adskille fortid-lignende tråde og brug i stedet for pasta i traditionelle retter.

trin 2

Drik ikke sodavand. Den gennemsnitlige dåse sodavand indeholder 40 gram sukker. Kost sodavand har kunstige sukkerstoffer, der kan have en negativ påvirke nogle mennesker. Vælg drikke som vand og te med lavt sukkerindhold.

trin 3

Spis mere mere frisk frugt, som er uforarbejdede fødevarer. Dåse eller emballerede frugter er ofte højt indhold af sukker. Det samme gælder for frugtsaft. Spis fødevarer, der er så tæt på deres naturlige tilstand som muligt.

trin 4

Lav dine egne sovs og saucer, fortykket med pil rod, purerede grøntsager eller creme. De fleste gravies og saucer har mel og sukker i dem.

trin 5

Spis grillet eller broiled kød snarere end stegt. Stegning normalt indebærer opmudring fødevarer i mel til at give dem deres sprød belægning. Bagende og grille giver dig mulighed for at tilberede kødet uden tilsat mel.

trin 6

Vælg hvede fri brød. Spis brød lavet af hør måltid, bønner, soja eller andre alternative mel, der ikke er afledt af hvede.

trin 7

Undgå cookies, kager og andre ørkener, som mel og sukker er som regel de vigtigste ingredienser. Spis frugt, når du tørster slik, eller eksperimentere med sukker-fri og mel-fri desserter. Vælg nødder i stedet for slik eller kager.

Tips

  • Læs etiketter. Tjek ingredienserne i hvert produkt, du spiser at finde skjulte sukker og mel. Disse ingredienser kan eksistere i steder, du aldrig ville forvente dem. Kig efter ord som "high fructose corn syrup" eller en kombination af sætninger med "hvede" i dem, som normalt indikerer sukker og mel.

relaterede artikler