Hvad er fordelene ved Acidophilus med Pektin?

June 4
Hvad er fordelene ved Acidophilus med Pektin?

Lactobacillus acidophilus er en vigtig stamme af bakterier, der fungerer med din tarm til at fordøje mad og absorbere næringsstoffer. Hvis du lider af diarré eller forstoppelse, kan du ønsker at se på acidophilus tabletter, der almindeligvis sælges i supplement form. I din krop, acidophilus feeds på opløselige fibre, pektin. Tager acidophilus med pektin hjælper mikroorganismen overleve og vokse i din tarm, hvor det kan give optimale fordele for dit fordøjelsessystem.

Lactobacillus acidophilus

Acidophilus er en "probiotisk", hvilket betyder at det fremmer liv i tarmen. Denne mikroorganisme er normalt findes i din tyndtarmen, hvor det hjælper nedbryde fødevarer komponenter. Efter behandling med antibiotika, perioder med langvarig diarré, din krop lagre af denne bakterie kan reduceres betydeligt. Dette kan forårsage gastrointestinale gener, gas, oppustethed og endda gær infektioner og milde mangel på næringsstoffer. Gendannelse bakterier i tarmen er afgørende for at fremme regelmæssighed og hjælpe din krop fungere optimalt.

Pektin

Pektin er opløselige fibre, der ofte betragtes som en "præbiotisk." Præbiotika i kosten hjælper foder probiotika og fremme væksten. Uden noget at fodre på, kan bakterier i tarmen ikke overleve. Selv rigelige i visse fødevarer, acidophilus kosttilskud, der også indeholder pektin hjælp ved at tilvejebringe de nødvendige næringsstoffer, der understøtter kolonisering af tarmen. Det giver absolut mening at tage disse to komponenter sammen for bedre resultater.

kilder i kosten

Både pectin og acidophilus kan findes som en del af visse fødevarer. Acidophilus anvendes ofte i processen med yoghurt making. Tjek din yoghurt mærke for "live aktive kulturer" for at se, om den indeholder probiotika som acidophilus. Kefir er en mellemøstlig yoghurt drik, der har tendens til at være høj i probiotika så godt. Syrnede soja produkter som miso og tempeh er andre fælles mad kilder til denne gavnlige mikroorganisme.

Pektin findes naturligt i cellevægge planter. Derfor er mange plante-baserede fødevarer indeholder pektin, herunder æbler, ærter, gulerødder, bønner, kartofler, citrusfrugter og fuldkorn. Kontroller indhold opløselige fibre på en fødevare etiket for at se, om en fødevare indeholder pektin eller lignende præbiotiske fibre.

Gut Health

Specifikke doser for acidophilus og pektin er endnu ikke fastlagt; Men de fleste probiotika betragtes som sikre for den almindelige befolkning, når det tages i henhold til instruktionerne på etiketten. Altid diskutere din beslutning om at starte et supplement med din læge. Hvis du lider af alvorlig mave nød, så tal med din læge for at finde ud af, om probiotika ville være nyttigt at forsøge. Sommetider udelukke visse udløse fødevarer fra din kost kan lindre disse symptomer. Snarere end at starte et supplement, kan du altid prøve at inkludere flere fødevarer kilder til pektin og acidophilus i din kost, da de har tendens til at findes i generelt sunde valg af fødevarer.


relaterede artikler