Hvad er Normal hukommelsestab?

August 9Den menneskelige hjerne tager i oplysninger, behandler dem og gemmer det, der skal hentes, når det kræves. Dette er, hvordan hukommelsen fungerer. At være i stand til at huske oplysninger, når behov kan være frustrerende. I de fleste tilfælde hukommelsestab er normalt; Men nogle gange kan det være på grund af alvorlige neurologiske lidelser.

Normal

Med alderen, du begynder at miste dine hjerneceller. Den måde, hjernen gemmer og henter oplysninger også ændringer, som fører til hukommelsestab. Visse lægemidler, højt blodtryk, depression, angst, mangel på søvn og hormonelle ubalancer også forårsage hukommelsestab. Alle disse årsager til hukommelsestab kan behandles.

Årsager til Worry

Du kan tage længere tid at huske en persons navn eller glemmer, hvor du holdt din bilnøgler. Dette er normalt. Men hvis du ikke kan huske, hvad bil nøgler bruges til, kan ikke huske almindelige ord, mens du taler, vild under kørsel eller holde bøger i køleskabet, er det tid til at besøge lægen.

Fastholdelse hukommelse

Undgå stress, tage ordentlig ernæring og få tilstrækkelig søvn til at opretholde og forbedre hukommelsen. Udøve regelmæssigt, da det forhindrer almindelige lidelser, der udløser hukommelsestab og øger blodtilførslen til hjerneceller. Kast dig ud i mentale aktiviteter såsom at lære et nyt sprog, og løse gåder og gåder til at forbedre hukommelsen.


relaterede artikler