Stationære Bike Skader

September 28

Motionscykler, eller stationære cykler, har eksisteret i årtier. Selv om det er rigtigt, at disse maskiner kan give en god cardio træning, og at de ikke påvirker leddene så meget som at gå eller løbe, der ikke gør dem til den perfekte øvelse maskine. Som enhver anden træning, er det altid muligt at komme til skade, hvis den person rider på den stationære cykel ikke er forsigtig.

Hip Strain

En af de mest almindelige klager for folk, der bruger en stationær cykel er pres på deres hofter og følelsesløshed i deres bageste. Dette problem kan løses ved at justere sædehøjden og position, så det er mere behageligt for brugeren og ikke afskære blodgennemstrømningen eller belaste hofterne. Hvis en person bliver ved cykling med en dårligt justeret sæde, kunne de udvikle en mere alvorlig skade.

Leg Pain

En anden almindelig skade er ben stamme. Dette er ofte et resultat af dårlig position, så godt. Knæet skal let bøjet når pedalen er helt ude, og det er normalt en god dommer på ordentlig siddehøjde. Dette vil tage aflaste af musklerne, og det bør forhindre stammen vokse ind i en trukket muskel.

bevægelige dele

Selv om ikke alle motionscykler bruger ventilatorblade til at skabe modstand, mange modeller gør. Der er normalt et bur rundt ventilatorbladene at forebygge skader, men de kan stadig være farlige. Hvis en cykel har en ventilator eller andre bevægelige dele, der kan skabe skade, bør det sikres, at rytterens krop er stadig en sikker afstand fra de dele på alle tidspunkter. Det betyder, at sko - og ikke sandaler - skal bæres for at ride den cykel, og at baggy tøj, som kan blive fanget i bevægelige dele bør undgås.

Tilbage og Arm Strain

En anden kilde til muskelbelastning kommer fra styret på en stationær cykel. Hvis styret er for langt væk eller for lavt, kan det forårsage belastning på arme og ryg, hhv. Skæve ned at gribe håndtagene vil lægge for stor belastning af lænden, og hvis du skal nå for langt arme og skuldre vil også føle presset. Dette kan føre til smerte, og med tiden kan det føre til trukket muskler eller overdreven stivhed.

Forværring

Mange mennesker bruger stationære cykler, fordi de har gamle skader, der kan blive forværret, hvis de bruger andre former for motion. Skulderskader, knæskader, anstrengte rygge og endda skader i ankler og sener kan alle blusse op eller blive fornyet, hvis en stationær cykel ikke anvendes korrekt.


relaterede artikler