Home Retsmidler for gær infektioner mens gravide

October 25

En overvækst af candida, ofte kaldet en gær infektion, er almindeligt under graviditet. De hormoner i graviditeten kan medføre en ændring i kroppens kemi, der tillader dette normalt godartede, fordøjelsessystemet svamp til at vokse ud af kontrol. Home retsmidler til behandling af gær infektioner er foretrukket af mange gravide kvinder, der ønsker at undgå at bruge medicin og kemikalier, for frygt for, at de vil påvirke barnet. Ja, i dyreforsøg, har den aktive ingrediens i monistat udgøre en risiko for fosterskader og er klassificeret af FDA som en "Graviditet kategori C" stof.

Aktive Kulturer i Yoghurt

Behandling gær infektioner med yogurt`is sandsynligvis de mindst dyre hjem afhjælpe. Heather Eisthen, en Michigan State University professor, anbefaler frysning almindelig (usødet, unflavored) yoghurt i en tampon applikator, eller finger en gummihandske, og derefter indsætte det vaginalt. Disse "yoghurt pops" berolige ubehag og give aktive levende kulturer, der bogstaveligt "fordøje" candida. Bær en menstruation pad til at indeholde udledningen og bruge en eller to gange om dagen, indtil symptomerne forsvinder.

Hvidløg er Antifungal

Eisthen anbefaler at indsætte en fuldt pillet hvidløgsfed i vagina ved sengetid. Det bør arbejde sig ud af om morgenen, men kan skubbes ud eller manuelt ekstraheret om nødvendigt. De antifungale egenskaber af hvidløg kan også opnås ved at indsætte en opløsning af hvidløg gelcap uden bekymring for at skulle fjerne den senere.

Brewer s Metode

Øl beslutningstagere bruge kaliumsorbat at stoppe væksten af ​​gær. Tilsæt 1 spsk. kaliumsorbat til en kop vand og dip en tampon (i applikatoren) i opløsningen, derefter indsætte tampon vaginalt. En anden mulighed er at bruge vatkugler eller at sprøjte opløsningen ind i vagina efter tamponen er i, så at det absorberer væsken og holder den på plads. Kaliumsorbat kan findes i brygning butikker, øl-making specialbutikker og online.


relaterede artikler