Sådan Ease en Tandpine med Akupressur

June 10

Akupressur bruger blid men fast hånd pres mod meridian punkter i kroppen til at lindre smerter. I modsætning til akupunktur - hvilket indebærer indsættelse tynde nåle ind i meridianer og kræver mere uddannelse - en novice kan generelt udføre akupressur anytime smerte stikker sit hoved. Og få smerter er så frustrerende som tandpine.

Instruktioner

1 Samtidig lægge pres på begge sider af ansigtet i området lige under kindbenene, lige under eleverne.

2 Brug fingerspidserne til at anvende tryk mellem de øvre og nedre kæber på musklen lige foran øreflipper. Hvis du har problemer med at finde denne muskel, knuge din ryg tænder og føle område for en bule - det er målet muskel.

3 Påfør tryk til den ydre overflade af den øvre arm et par finger bredder væk fra den bageste base af deltoideus.

4 Medbring din tommelfinger og pegefinger sammen og find muskel på den hånd, der danner "web" mellem disse to fingre. Find den højeste position på at "web" muskel. Adskil dine fingre og slappe din hånd. Lægge pres på dette område.

TIPS

  • Brug gradvis og jævnt tryk i mindst 3 minutter pr meridian point for de bedste resultater.
  • Under anvendelse af 1 eller 2 af de trykpunkter skitseret i trin 1 til 4 er ofte tilstrækkeligt. Find hvilke der synes at virke bedst for dig og koncentrere sig om dem.
  • Den bedste akupressur teknik for de fleste af de områder, der er beskrevet ovenfor anvender den midterste finger for tryk med pegefingeren og ringfinger på begge sider for støtte. Men anvende pres med tommelfingrene, knoer, palmer, andre fingre eller siderne af dine hænder er effektiv som godt.
  • Nogle mindre ubehag er normalt, når de anvender akupressur teknikker. Hvis du oplever for meget ubehag, når først lægge pres på en plet, mindske presset lidt, indtil du finder en balance mellem nydelse og smerte.
  • Må ikke lægge pres på ethvert punkt, der forårsager ekstrem smerte eller ubehag.
  • Akupressur er ikke en erstatning for ordentlig tandpleje og vil ikke helbrede en tandpine. Brug de teknikker skitseret ovenfor til at lette smerter kun længe nok til at komme til en læge eller tandlæge for lægehjælp.

relaterede artikler