Øvelser for Gigt i dine fødder

May 29

Gigt er aldrig sjovt, og det er ikke anderledes, når dine fødder er påvirket af hævelse og inflammation. Ved at udføre specifikke øvelser, der er målrettet fødderne, kan du forbedre sundheden for dine fødder og lindre nogle af de smerter du oplever.

strækker

Det er vigtigt at strække regelmæssigt. Det kan ikke virke som en øvelse, men det er utroligt hjælpsomme med at fjerne hævelse. Stræk din akillessene ved at holde dit ben ud og langsomt roterende din fod rundt og rundt. Massage hele foden, med fokus på bolden af ​​din fod og tæerne. Dette fremmer heling i foden sammen med at forbedre cirkulation. kan udføres Denne praksis dagligt, og vil kun føre til positive resultater. Den eneste forsigtighed, du skal tage, er at ikke overstrække og trække muskler eller sener.

gåture

Walking er en fantastisk måde at arbejde fødderne og lindre smerter. Walking er så simpelt som det bliver, men sørg for at have ordentligt fodtøj, der vil støtte dine fødder, såsom et par gode løbesko. Hvis du ikke er sikker på, hvad sko du skal købe, skal du kontakte din læge og få ham anbefale et par, der vil tilbyde ordentlig støtte.

Walking vil lindre hævelse og smerte, sammen med brændende kalorier. Dette er en fordel, da overvægt øger stress på leddene. Desuden vil aerobe øvelser såsom gåture gavne dit hjerte. Start ud ved walking i 30 minutter, tre gange om ugen. Hvis du føler dig komfortabel, øge dette fem gange om ugen, efter at du har vænnet til den tidligere regime.

Øvelser derhjemme

Nogle øvelser, der kan udføres hjemme tilbyder både stretching og motion af fødderne. Den første er den marmor grab. Sid i en stol, med ryggen fast mod bagsiden af ​​stolen. Placer et par kugler på jorden foran dig. Saml dem op med dine fødder, flytte dem foran dig så langt som du kan nå. Gentag dette, indtil alle kugler er blevet flyttet. Den anden er en variation af marmor grab. I stedet for kugler, bruge et håndklæde. Placer håndklæde lige uden for rækkevidde af stolen. Grab håndklæde med tæerne, og træk håndklæde tilbage under dine fødder, mens overordnede ryggen.