Hvordan man kan reducere forekomsten af ​​ar

June 20

Ar er pletter eller grimme formationer på huden som følge af en form for skade, kirurgi, eller hud betingelse såsom acne. Nogle ar er knap mærkbar, men andre kan være temmelig grimme og pinligt, hvis de er på steder, der ikke er let at dække. Mens nogle ar aldrig helt vil gå væk, er der måder at reducere forekomsten af ​​dine ar.

Instruktioner

1 Hold såret rent og forbandt mens den helbredende. Rengøring og dækker sår bidrager til at holde ud bakterier og forhindre infektion. Hvis du tillader et sår til at blive smittet, til behandling rense inficerede område kan kræve, at lægen skrabe de bakterier og død hud i det inficerede område. Dette kan resultere i mere arvæv formgivning og et større sår, der skal heles, hvilket betyder at have en endnu større ar.

2 Må ikke vælge på skorper. Når en sårskorpe former over et sår, er dine hudceller healing nedenunder. Picking på skorper kan re-skade det berørte område og resultere i en langt mere mærkbar ar formgivning. Tillade skorper til at helbrede og falde af på egen hånd, vil reducere forekomsten af ​​ar.

3 Køb et ar aftagende produkt og anvende det til ar et par gange om dagen. Der er flere over-the-counter ar aftagende cremer og patches, der arbejder for at reducere forekomsten af ​​både nye og gamle ar. Du er nødt til at være vedholdende og anvende cremer et par gange om dagen i flere uger, før du vil bemærke en formindsket udseende i dine ar. Plastrene er normalt bæres i længere tid direkte over arret. Afhængigt af hvilken type af ar, kan din læge anbefale silikone gel ark, steroid injektioner, eller tryk behandlinger til at hjælpe med at behandle dine ar.

4 Break åbne en E-vitamin kapsel og dup E-vitamin olie på arret. Vitamin E olie trænger ind i huden og påvirker produktionen af ​​kollagen, som hjælper huden fastholde den elasticitet. Før du anvender E-vitamin olie til ar, skal du sørge for at området er rent og tørt, så du ikke fælde nogen bakterier eller bakterier fra huden i det berørte område.

5 Giv det tid. De fleste ar falme og blive mindre mærkbar med tiden. Nye hudceller konstant dannes og erstatte de gamle. Med ar, vil det tage tid for huden at forny sig. Du vil bemærke, med tiden, at dit ar vil få lettere og vende tilbage til en skygge tæt på din naturlige hud teint, så længe du ikke re-skade området.


relaterede artikler