Er Magnetic rullemadrasser fordel?

October 23

Er Magnetic rullemadrasser fordel?


En magnetisk rullemadras er generelt omkring 3 inches tyk og bruges som et supplement til at placere på toppen af ​​din almindelige madras. De rullemadrasser indeholder cirka 100 magnetiske strimler syet inde i madrassen pad. Disse rullemadrasser formodes at øge blodgennemstrømningen ved at tiltrække jern i blodet på magneten, så brugeren kan opleve mere åbne kapillærer og en mere aktiv kredsløbssygdomme. Magnetiske rullemadrasser er især anbefales til ældre borgere, der er faldet mobilitet og kan ikke være i stand til at opleve normal blodgennemstrømning i deres krop.

Historie

Magnetiske rullemadrasser er baseret på magnet terapi, som kaldes magnetterapi eller magnotherapy. Ifølge Dr. William H. Philpott, forfatter til "En kort historie Magnet Terapi," en medicinsk tekst skrevet i 2000 f.Kr. i Kina med titlen "The Yellow Emperor bog af Intern Medicin" featured et afsnit om at anvende medicinske sten til organ til at helbrede visse lidelser. Magnet terapi er også blevet anvendt i oldgræsk, schweizisk og engelsk medicin, og blev anvendt i USA begynder i det tyvende århundrede.

Egenskaber

Ifølge magnetisk madras pad fabrikanter, kan deres produkt forbedre en række sygdomme, herunder rygsmerter, ledsmerter, post polio, søvnløshed, fibromyalgi, kredsløbsproblemer, lupus, migræne, problemer knogletæthed, multipel sklerose, epilepsi, rheumatoid arthritis, inkontinens på grund af stress, erektil dysfunktion, perifer neuropati, nikotinafhængighed og emfysem. Selvom brug magnet terapi ikke er godkendt som en behandling for eventuelle lidelser af FDA, anbefaler mange læger under anvendelse magnet terapi i forbindelse med andre behandlinger.

Overvejelser

Ifølge en rapport lavet af Stephen Barrett på hjemmesiden Quack Watch, har staten Californien sagsøgt selskabet europæiske Health Concepts, Inc., en Florida-baserede producent af magnetiske rullemadrasser. Statsadvokaten har modtaget hundredvis af klager fra købere af de magnetiske rullemadrasser, hævder, at de ikke helbrede eller hjælpe de lidelser, der er anført i deres reklamer. Efter lovende en pengene tilbage garanti, de fleste utilfredse kunder havde problemer med at få nogen penge tilbage fra europæiske Health Concepts.

Fordele

Selvom magnetiske rullemadrasser ikke særligt kurere enhver lidelse eller sygdom på egen hånd, de fleste læger ikke benægte fordelene ved øget blodgennemstrømning i kredsløbet. Selv hvis ingen nævneværdige virkninger noteret blandt patienter, der sover på magnetiske rullemadrasser, kan der være nogle ubetydelige fordele til at eje en. Hvorvidt magnetiske rullemadrasser vil udvide en persons levetid eller generelle trivsel er ikke bevist, men det anbefales af læger til periodisk sove uden madras pad flere nætter for at bestemme fordelene.

Advarsel

Magnetiske rullemadrasser er ikke en officiel kur for enhver sygdom eller lidelse. Hvis du oplever nogen alvorlige medicinske symptomer, se en læge med det samme. Må ikke regne med magnetiske rullemadrasser at helbrede dine symptomer. Hvis du har sovet på en magnetisk rullemadras og du har nogen negative symptomer såsom kvalme, træthed eller udslæt, stoppe med at bruge madras pad. Magnetiske rullemadrasser er ikke fremstillet til at være en erstatning for at gå til lægen. Hvis du oplever alvorlige sundhedsproblemer, er det bydende nødvendigt at søge lægens råd om, hvorvidt at sove på en magnetisk rullemadras.