Risiko for Accutane

August 14

Accutane er en mundtlig receptpligtig medicin anvendes til behandling af svær acne. Dens almindelige bivirkninger omfatter udtørring af huden og læberne og øget følsomhed over for solen. Accutane også bærer nogle risici, så det er ordineret som en sidste udvej og under tæt læge tilsyn.

Fødselsdefekt

Den alvorligste risiko for Accutane er muligheden for fosterskader. Kvinder, der er foreskrevet Accutane skal bruge to former for prævention for at undgå graviditet, mens om narkotikasituationen.

Depression

Ifølge Accutane Medicin Guide kan lægemidlet potentielt forårsage depression, samt selvmordstanker. Patienter, der tager Accutane anbefales at indberette tegn på psykiske problemer, såsom ændringer i adfærd eller tankemønstre.

Ardannelse

Accutane kan gøre huden mere modtagelig for ardannelse, så folk tager medicinen bør undgå kosmetiske hud procedurer, såsom laser behandlinger eller voksning.

blodet

Ifølge den amerikanske Osteopatisk College of Dermatology, kan Accutane hæve mængden af ​​fedt i blodet, som potentielt kan skade leveren. Læger giver månedlige blodprøver til Accutane brugere at overvåge blodet for at forhindre permanente skader.

Nattesyn

Accutane kan mindske nattesyn i nogle tilfælde, så nogle mennesker på medicin kan ikke være tilladt at køre om natten.


relaterede artikler