Sådan styrke & amp; Stræk for en AC Skulder skade

February 20
Sådan styrke & amp; Stræk for en AC Skulder skade

Din AC fælles, teknisk kaldes din skulderhøjdeled, er fundet i din skulder, hvor din skulderblad og kravebenet mødes. AC fælles kan blive beskadiget gennem en kronisk tilstand, såsom arthritis, men i de fleste tilfælde skaden skyldes adskillelse af leddet. AC adskillelse er vurderet på et klassificeringssystem. En klasse én adskillelse er, når ledbånd strækkes, men ikke revet. En klasse to adskillelse er, når man ledbånd er revet og en er ikke. En klasse tre adskillelse er, når begge ledbånd er revet og kravebenet er fuldstændig adskilt. Kirurgi kan være nødvendigt med nogle separationer.

Range af Motion

Trin 1

Slap din skulder så godt du kan, og lad din arm hvile sammen med din krop som du sidder eller står. Swing din arm frem og tilbage og fra side til side langsomt, derefter foretage små cirkler i begge retninger. Tilsæt 1 til 2 pounds af vægt på øvelse i hver uge i træk.

trin 2

Stå med armene på dine sider. Hold albuer lige og hæve armene lige tilbage bag dig. Hold for en fem optælling og gentag 10 gange.

trin 3

Hvil din underarm på en fast genstand, såsom en døråbning. Gør din krop væk fra døråbningen langsomt at føle en strækning i den forreste del af brystet.

Styrkelse

Trin 1

Lig på ryggen med armene lige ud til siden og håndfladerne opad. Klem skulderbladene ned og mod hinanden. Hold din hals afslappet og ikke trække dine skuldre. Hold for en fem optælling og gøre 20 reps to til tre gange om dagen.

trin 2

Stå med armene bøjet i 90-graders vinkler og armene tæt på dine sider. Hold et håndklæde under din berørte arm og din krop til at holde albuen i stram. Hold enden af ​​en tyk elastik i hver hånd og rotere den dårlige arm udad, holder den anden stadig. Gøre så mange som du kan uden smerter.

trin 3

Stå komfortabelt, mens du holder en lang pind som en kosteskaft bag din ryg med håndfladerne vender væk. Flyt dine hænder væk fra ryggen, og samtidig holde dine albuer lige. Hold i fem derefter slappe af, og gøre det 10 gange.

Du skal bruge

  • Håndklæde
  • kosteskaft

relaterede artikler